Η Κλαίρη Μπακούρα μας μιλάει για το πρωτότυπο ερευνητικό της έργο, αφιερωμένο στην ιστορία της μαγειρικής κουλτούρας
Θεματα
Ιστορίες ζωής μέσα από την ελληνική και ελληνοκυπριακή γαστρονομία του Λονδίνου
Η Κλαίρη Μπακούρα μας μιλάει για το πρωτότυπο ερευνητικό της έργο, αφιερωμένο στην ιστορία της μαγειρικής κουλτούρας
Όταν αναζητάς το μαγαζί που δεν θα σε προδώσει, βάλε gps για Καμίνια
Δεκάδες υπέροχα κρουασάν σε γλυκές και αλμυρές εκδοχές
Λαχματζούν, πεινιρλί και ανατολίτικο στρητ φουντ απέναντι από τον Λευκό Πύργο
Και στα του φαγητού ο Άνταμ Κοντοβάς
Είναι το μοναδικό με θέα θάλασσα
Η μοσχομυριστή ποικιλία που δίνει θαυμαστά αποτελέσματα
Ένα από τα πιο θεαματικά σημεία της Αθήνας, μετά τα αρχαιολογικά θαύματα