Για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque η Ελλάδα - Θα εκπροσωπηθεί από τη Μυρσίνη Λαμπράκη
50 ομάδες από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν σε έξι γευστικές κατηγορίες
Η Ελλάδα για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque με τη Μυρσίνη Λαμπράκη - Από 17 έως 19 Νοεμβρίου στην Κόστα Ρίκα η διοργάνωση.
Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque. Η Meat & Fire Chef Μυρσίνη Λαμπράκη επιλέχθηκε από τον World Barbeque Association ως η μοναδική γυναίκα κριτής από όλη την Ευρώπη και εκπροσωπεί την Ελλάδα στις ομάδες των κριτών, στη διοργάνωση που θα γίνει από τις 17 έως 19 Νοεμβρίου στην Κόστα Ρίκα.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα barbeque θα πάρουν μέρος 50 ομάδες από όλο τον κόσμο, οι οποίες θα διαγωνιστούν σε έξι κατηγορίες και θα κριθούν για τη γεύση, το άρωμα, την υφή, την τρυφερότητα, καθώς επίσης για την εμφάνιση και τη δημιουργικότητα του πιάτου και του συνοδευτικού του.
Όλα αυτά θα πρέπει να εκτελεστούν σε ψησταριές, παρίγιες, καπνιστήρια και ανοιχτές κατασκευές φωτιάς που λειτουργούν και τροφοδοτούνται αποκλειστικά από κάρβουνο, μπριγκέτες, πέλλετ και ξύλο.
Καμία άλλη πηγή θερμότητας δεν επιτρέπεται, όπως ψησταριές ή καπνιστήρια που λειτουργούν με ρεύμα ή αέριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Χαμηλόφωνα και χωρίς πολλά-πολλά ο Λουκάς Μάιλερ κάνει τα δικά του νόστιμα
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Έχει μόνο καλαμάκια, τέλεια ντιπάκια και άψογες τηγανιτές πατάτες
Κάθε χρόνο κυκλοφορούν την τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη
Σε ένα pop-up που θα κρατήσει ως τις 2 Γενάρη
Το αγαπούν οι διανοούμενοι, οι καλλιτέχνες της γειτονιάς κι όλη Αθήνα που έρχεται από παντού
Φαγητό παλιάς νοικοκυράς, σκηνικό παλιάς ταινίας
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Αυθεντική γεύση από Ελλάδα
Οικονομικό και πεντανόστιμο, αυτό ακριβώς που θέλαμε για τα παρεΐστικα ραντεβού μας
Γαλλική φινέτσα, υψηλή γαστρονομία, και ατμόσφαιρα πολυτέλειας στον Αστέρα Βουλιαγμένης
Το Κολωνάκι μόλις έγινε ακόμα πιο νόστιμο
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.