Αυτοκινηση

Avin Action Fuels: Μεγάλη οικονομία και προστασία του οχήματος

Όποια διαδρομή κι αν κάνεις, χρησιμοποιώντας τα καύσιμα Avin Action Fuels έχεις οικονομία έως 7% και έως 100% προστασία κινητήρα με τεχνολογία safety net.

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
ΤΕΥΧΟΣ 916
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Avin Action Fuels: Μεγάλη οικονομία και προστασία του οχήματος

Η νέα γενιά του Action Diesel και της Action 100 περιέχει τεχνολογικά εξελιγμένα πρόσθετα

Aν διαχρονικά ρωτούσες έναν οδηγό οποιουδήποτε αυτοκινήτου σχετικά με τα καύσιμα που χρησιμοποιεί και τι περιμένει από αυτά, η απάντηση εντοπιζόταν σε δύο λέξεις: οικονομία και προστασία κινητήρα. Σε αυτά ακριβώς τα δύο χαρακτηριστικά επένδυσε η Avin δημιουργώντας τη νέα γενιά τεχνολογικά εξελιγμένων καυσίμων της με την ονομασία Action Fuels, ενώ ταυτόχρονα τους προσέδωσε ένα ακόμα χαρακτηριστικό, που στις ημέρες μας είναι εξίσου σημαντικό για όλους μας, είτε οδηγούμε είτε όχι, και αυτό είναι η προστασία του περιβάλλοντος.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Avin παρουσίασε τη νέα γενιά καυσίμων, τα Action Fuels, τα οποία αποδεικνύουν έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για παροχή καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν κάθε απαίτηση του καταναλωτή, όποιος τύπος οδηγού και αν είναι, όποια διαδρομή και αν κάνει.

Αυτά τα νέα καύσιμα της Avin προστατεύουν 100% το όχημα λόγω της ειδικής τεχνολογίας Safety Net και προσφέρουν βελτιωμένη λειτουργία που συνεπάγεται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι συμβατά με όλα τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Για τα βενζινοκίνητα οχήματα, η νέα Action 100 είναι ένα καύσιμο υψηλών οκτανίων και υψηλής απόδοσης, σχεδιασμένο για αυτούς που θέλουν μόνο το καλύτερο για το όχημα τους, ενώ αντίστοιχα και για τα οχήματα που χρησιμοποιούν diesel, τα πλεονεκτήματα είναι εξίσου πολλά.

Επίσης η Avin, μέλος του Ομίλου Motor Oil, ακολουθεί πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου στα τρία βασικά σημεία της εφοδιαστικής της αλυσίδας, διασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι τα καύσιμά της είναι αυτά ακριβώς που επιθυμεί κάθε οδηγός.

Avin Action Fuels

Μαθαίνοντας για τη νέα γενιά των Action Fuels

Το ερώτημα που τίθεται πάντα στην παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, είναι το τι νέο προσφέρει και σε τι διαφέρει. Εν προκειμένω, σε τι διαφέρει η νέα γενιά των Action Fuels; Σύμφωνα με την Avin, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή της νέας γενιάς καυσίμων είναι πως τα Action Fuels έχουν αρκετές μετρήσεις. Και πώς έχουν γίνει αυτές; Τα Action Fuels κοστίζουν λίγο παραπάνω σε σχέση με τα απλά καύσιμα, αξίζουν όμως τα λεφτά τους; Και τελικά σε ποιον απευθύνονται; Ερωτήματα πολύ κοινά στην αγορά και τα οποία η Avin έχει τις πειστικές απαντήσεις.

Η νέα γενιά του Action Diesel και της Action 100 περιέχει τεχνολογικά εξελιγμένα πρόσθετα, τα οποία δίνουν σημαντικά οφέλη στα Action καύσιμα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των ημερών μας. Τα Action Fuels εξασφαλίζουν υψηλή οικονομία έως και 7%, έχουν πολύ υψηλή καθαριστική δράση, προστατεύουν το περιβάλλον μειώνοντας το ενεργειακό αποτύπωμα και για πρώτη φορά εισάγουν την καινοτομία του Safety Net, ενός «διχτιού» πολύπλευρης προστασίας για το όχημα. Οι μετρήσεις για τα Action Fuels έχουν γίνει σε κάποια από τα μεγαλύτερα ερευνητικά εργαστήρια στον κόσμο ακολουθώντας πρότυπες standard μεθόδους. Για παράδειγμα, η μείωση της κατανάλωσης που δίνουν τα premium καύσιμα Action έχει μετρηθεί τόσο σε δοκιμές οχήματος σε δυναμομετρική εξέδρα (chassis dyno test) όσο και σε πολύμηνες δοκιμές πεδίου υπό πραγματικές συνθήκες (real world field test).

Ο συνδυασμός αυτός των αποτελεσμάτων οδηγεί στα πλέον αξιόπιστα αποτελέσματα. Τόσο το Action Diesel όσο και η Action 100 είναι υψηλών επιδόσεων καύσιμα, τα οποία απευθύνονται σε όλους. Η μικρή διαφορά τους στην τιμή σε σχέση με τα απλά καύσιμα υπερκαλύπτεται από τα οφέλη τους. Τα Action καύσιμα είναι για όσους θέλουν υψηλή οικονομία καυσίμου, για όσους θέλουν ο κινητήρας τους να διατηρείται σαν καινούργιος, μέσω της σημαντικής καθαριστικής δράσης στα μπεκ και τις βαλβίδες και της μείωσης των τριβών, για όσους νοιάζονται για το περιβάλλον και την μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος. Και, φυσικά, για όσους θέλουν μέγιστη προστασία του οχήματός τους σε όλους τους τομείς.

Ολοκληρώνουμε με ένα μόνο από τα πολλά στοιχεία που ταυτοποιούν την ποιότητα της νέας γενιάς καυσίμων Action Fuels: χρησιμοποιώντας την Action 100, έχουμε έως 100% καθαριστική δράση, ενώ ο βέλτιστος καθαρισμός των μπεκ ψεκασμού, έως και ≥94% clean up, επιτυγχάνεται στις πρώτες 24 ώρες λειτουργίας!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.