Αυτοκινηση

Citroën: Ετοιμοπαράδοτα και άτοκα

Άτοκα το μοντέλο της επιλογής σας με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες

Κωνσταντίνος Λεμονής
ΤΕΥΧΟΣ 916
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Citroën: Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της μάρκας προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης των ετοιμοπαράδοτων μοντέλων της στην ελληνική αγορά

Από το 1919 η Citroën δημιουργεί αυτοκίνητα, τεχνολογίες και λύσεις μετακίνησης που ανταποκρίνονται στις κοινωνικές αλλαγές. Μια μάρκα τόλμης και καινοτομίας, η Citroen τοποθετεί την ηρεμία και την ευημερία στο επίκεντρο της εμπειρίας των πελατών της. Και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της μάρκας προσφέρει σήμερα ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης των ετοιμοπαράδοτων μοντέλων της στην ελληνική αγορά.

Citroën: Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της μάρκας προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης των ετοιμοπαράδοτων μοντέλων της στην ελληνική αγορά

Ακούγεται δύσκολο εγχείρημα, αλλά όταν μπορείς, το κάνεις! Σε ένα περιβάλλον που οι χρηματοδοτήσεις προβληματίζουν λόγω υψηλών επιτοκίων, η Citroën αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και καταργεί τους τόκους προσφέροντας τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της με άτοκη χρηματοδότηση. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που προσφέρει μεγάλο όφελος στον καταναλωτή, καθώς έχει πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσει άτοκα το μοντέλο της επιλογής του με 25% προκαταβολή και αποπληρωμή δόσεων σε διάστημα έως 48 μήνες (4 χρόνια).

Το πρόγραμμα ισχύει για τα μοντέλα C3, C3 Aircross, C4, C4X & C5 Aircross και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Η καινοτομία της Citroën δεν εξαντλείται, όμως, στο άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Η μάρκα, πιστή στη φροντίδα των καταναλωτών της, προσφέρει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια σε όλη την γκάμα των επιβατικών της μοντέλων.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το Citroen C3 που βρίσκεται στη βάση της γκάμας, best seller αυτοκίνητο στην Ελλάδα με 2.305 ταξινομήσεις και εντυπωσιακό μερίδιο 24% στην κατηγορία των supermini, πωλείται στην εισαγωγική του έκδοση 1.2 Pure Tech 83 You! στην εξαιρετική τιμή των 17.500 ευρώ και μπορεί να αποκτηθεί με ελάχιστη προκαταβολή 25%, δηλαδή με μόνο 4.375 ευρώ, ενώ η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού μπορεί να γίνει με 273 ευρώ τον μήνα άτοκα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τo επίσημο δίκτυο διανομέων της Citroën πανελλαδικά.