Αυτοκινηση

Honda HR-V 1.5 CVT

Μία πρόταση της Honda στην κατηγορία των crossover

97704-195847.jpg
Θωμάς K. Ευθυμίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375519-775167.jpg

Το HR-V είναι Μία πρόταση της Honda στην κατηγορία των crossover, με χαρακτηριστική εμφάνιση coupé,  στιβαρότητα SUV, χώρους και πολυμορφικότητα ενός MPV.

Το HR-V απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς εργένηδες και ζευγάρια που δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα οικογένεια, ενδιαφέρονται για το lifestyle και παρακολουθούν τις τάσεις του design.

Στο εσωτερικό, το νέο HR-V προσφέρει στους επιβάτες ευρυχωρία και  χάρη στο καινοτόμο σύστημα Magic Seat της Honda μεγάλη ευελιξία. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και σοφιστικέ στυλ προσδιορίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Honda συνδύασαν την πλούσια ευρυχωρία με την αίσθηση ενός σπορ μοντέλου.

Ξεχωρίζουν οι πολύ άνετοι χώροι για 4 ενήλικες επιβάτες, οι πολλές πρακτικές μικροθήκες, αλλά και τα πίσω καθίσματα τεχνολογίας «Magic Seats» που σηκώνονται και αναδιπλώνονται. Το διαμέρισμα αποσκευών –με διπλό δάπεδο- έχει χωρητικότητα 470 λίτρων.

Το HR-V της δοκιμής μας κινούσε ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 1.5 i-VTEC, απόδοσης 130 ίππων, που συνδυάζονταν με 7-τάχυτο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) με αυτόματη λειτουργία ή manual μέσω χειριστηρίων πίσω από το τιμόνι, με τα οποία ο οδηγός μπορεί να κάνει τις αλλαγές. Επιταχύνει από 0-100 χλμ/ώρα σε 10,7’’ και σημειώνει τελική ταχύτητα στα 190 χλμ/ώρα. Η εργοστασιακή τιμή μικτής κατανάλωσης ορίζεται στα 5,6 λίτρα/100 χλμ.

Οι τιμές για την βενζινοκίνητη έκδοση 1.5 i-VTEC 2WD CVT αρχίζουν από 26.750 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.