- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Έχει πάντα να σου προτείνει ένα καλό εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα, ποιοτικό φαγητό και ξένο σεφ.
Όλη η φιλοσοφία του συμπυκνώνεται στο γνωμικό «μικρή μπουκιά φάε, μεγάλο πιάτο κράτα».
Μπορεί να σε τραβολογάει στα πιο απομακρυσμένα μέρη για να δοκιμάσεις ένα αηδιαστικό χόρτο που φυτρώνει μόνο στις ζούγκλες του Κιλιμάντζαρο.
Ευτυχώς για τους γύρω του, όταν τρώει, δεν μιλάει.
Μπορείς να του πασάρεις στο τραπέζι περιττώματα, αρκεί να συνοδεύονται από ροκφόρ papillion, φλοίδες παρμεζάνας και σιρόπι λευκού βαλσάμικου.
Θα του έκανες παρέα μόνο και μόνο για να σου μεταφράζει όλες εκείνες τις δυσνόητες ψαγμένες συνταγές στα μενού των εστιατορίων.
Δεν κρίνει τα εστιατόρια, αλλά τους βάζει βαθμολογία.
Δεν θα έτρωγε ποτέ σαλάτα του σεφ από τα Goody’s, αφού ξέρει πως τα Goody’s δεν έχουν σεφ.
Μεταφράζει όλα τα ελληνικά προϊόντα στα γαλλικά. Για παράδειγμα, τα «κρεμμύδια» τα λέει «μύδια α λα κρεμ».
Οργανώνει σουαρέ στο σπίτι του και απαγγέλλει στους φίλους του λατινοαμερικάνικη ποίηση.
Στο φαγητό δεν τα λογαριάζει τα λεφτά. Τα αγοράζει όμως μετά.
Σεβόμενος τα αντικαπνιστικά μέτρα, δεν παραγγέλνει ποτέ πέστροφα καπνιστή.
Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι από το κρασί που πίνει αναδύεται μια οσμή βρεγμένου μαλλιού και μουχλιασμένου κάστανου.
Πολλοί θα απολάμβαναν να τον δουν να ξερνάει τα good value προϊόντα του λόγω τροφικής δηλητηρίασης.
Από τότε που έμαθε πως για να γίνει το φουαγκρά πρέπει να βασανιστεί μια πάπια, παραγγέλνει χήνα.
Μπορεί εύκολα να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα τυρί riccota Τοσκάνης και σε ένα τυρί riccota Τοσκάνης.
Δεν χωνεύει τις ταβέρνες και δεν χωνεύει στις ταβέρνες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Aποτελεί τόπο συνάντησης της ιατρικής επιστήμης με την τεχνολογία και την ενσυναίσθηση, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στην Ογκολογία
θα παρθεί κάποια ουσιαστική απόφαση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της;
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
«Ήρθε η ώρα να κρεμάσω το μικρόφωνό μου», δηλώνει η Πάμελα Χέιντεν - Το συγκινητικό αφιέρωμα της σειράς
Ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής;
Πώς κατάφεραν να το αποτυπώσουν οι αστρονόμοι
Η Novo Nordisk Hellas οδηγεί τη συνεργασία για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας
Μια συζήτηση με τον γαστρεντρολόγο Γεώργιο Αναγνωστόπουλο
Από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Τα βήματα προς τα μπροστά δε σταματούν για τη ΔΩΔΩΝΗ όσο ο κόσμος αλλάζει
«Ένα είδος Google Maps για την κυτταρική βιολογία»
12 ερωτήσεις που από την απάντησή τους θα καταλάβετε πολλά για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσατε
Στρατηγικός στόχος να γίνει ένας αυτοκινητόδρομος μηδενικών εκπομπών μέχρι το 2030
Οι υψηλοί στόχοι της επόμενης τριετίας
Ένα σημαντικό έργο για όλη την Ευρώπη
Η κλιματική αλλαγή αποτελεί αναμφισβήτητα μια κορυφαία πρόκληση για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα
Συνέντευξη με τη Δρ. Ζωή Αικατερινίδη C.E.O. Software Competitiveness International
Επανέρχεται το ζήτημα της δεσπόζουσας θέσης του κολοσσού της τεχνολογίας - Τι σχεδιάζει ο Ντόναλντ Τραμπ
Η πρώτη υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης βρίσκεται στη Λάρισα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.