Life

Μυκονιάου Νιάου

Ζουν ανάμεσά μας

44321-127909.jpg
Γιώργος Μπάκας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
72158-145279.jpg

Επί εννιά μήνες η Μυκονιάου Νιάου προετοιμάζει κοιλιακούς, γλουτούς, γάμπες στα γυμναστήρια, αποκλειστικά και μόνο για αυτήν την εβδομάδα που θα βρεθεί στο νησί των ανέμων και κάνει το κομμάτι της.

Το πρωί θα τη βρεις στην παραλία να παίζει ρακέτες, πασαλειμμένη με αντηλιακά αρνητικού δείκτη προστασίας, bitch volley με φίλες της και να κάνει πασαρέλα κατά μήκος της ακτής, μπας και πέσει πάνω στο μικρόφωνο του Γρηγόρη Μπάκα (ουδεμία συγγένεια, ουδεμία συμπάθεια) και την κάμερα του Star Channel.

Το απομεσήμερο, η Μυκονιάου Νιάου τιμάει τα bitch bars της περιοχής για να ακούσει διάσημους djs των οποίων έχει απομνημονεύσει τα ονόματα, τα τηλέφωνα και τις σωματικές προδιαγραφές, χορεύει τσιφτετέλια ή ηλεκτρονική μουσική πάνω στο μπαρ, ενώ απολαμβάνει τα ποτά της, το μπουγέλωμα με λάστιχο και τη ρίψη λάγνων βλεμμάτων από καγκουροπαρέες αντρών που ξαμολήθηκαν στις Κυκλάδες βάζοντας στοίχημα ποιος θα μαμήσει τις περισσότερες κωλομπαραθερίστριες.

Τη νύχτα η Μυκονιάου μεταμορφώνεται σε μια εκθαμβωτική οπτασία, αφού έχει φροντίσει να κουβαλήσει τη μισή γκαρνταρόμπα της, μπας και ψαρέψει κάποιον φραγκάτο μπίζνεσμαν με βίλα στον Ορνό και εξασφαλίσει μια στοιχειώδη ευημερία ή κάποιον τηλεμαϊντανό αστέρα και γίνει εξώφυλλο σε κίτρινες κωλοφυλλάδες.

Η οικονομική κρίση έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τη Μυκονιάου ιδιαίτερα επιφυλακτική, αφού ελλοχεύει ο σοβαρός κίνδυνος να σκοντάψει πάνω σε κάποιον χρεοκοπημένο επιχειρηματία που έχει βγάλει στο σφυρί ό,τι περιουσιακό στοιχείο βρίσκεται στην κατοχή του.

Κατά συνέπεια, για να τη ρίξεις στο κρεβάτι θα πρέπει να διαθέτεις υποκριτικό ταλέντο και πλούσιο στοκ παραμυθιών. Δεν φημίζεται για τη νοημοσύνη της, οπότε οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιβαλλοντικά προβλήματα: Λύσεις από την τεχνολογία, αδιέξοδα από ιδεολογία
Περιβαλλοντικά προβλήματα: Λύσεις από την τεχνολογία, αδιέξοδα από ιδεολογία

«Σκέψου συνολικά, δράσε τοπικά» είναι το σύνθημα για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Ωστόσο, ο οικολογικός δογματισμός δεν βλέπει παρά «συνολικά ιδεολογήματα» και «τοπικά κινήματα κατά των επενδύσεων»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.