- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έγραψαν τις στήλες μας αντί για εμάς.-10 χρόνια Athens voice
Δήμητρα Γαλάνη «Ααα… καταλαβαίνω και πολύ γουστάρω... επετειακή έκδοση της αγαπημένης ATHENS VOICE. Ωραία η σκέψη να γράψουν τις στήλες διάφοροι άλλοι εκτός των επίσης αγαπημένων συντακτών, αλλά γιατί να επιλεγώ εγώ για τη συγκεκριμένη στήλη; Έγινε επίτηδες ή είναι η ιδέα μου; Δηλαδή φταίω εγώ να είμαι καχύποπτη; Γιατί, αγαπητοί μου, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε για σχοινί ή, καλύτερα, στο σπίτι του χοντρού μιλάνε για φαΐ; Έτσι κι αλλιώς όμως εκτεθειμένη είμαι, οπότε θα εκτεθώ για άλλη μια φορά και θα μπω γρήγορα στο θέμα, γιατί αλλιώς δεν μας βλέπω να τελειώνουμε ούτε με 3.000 λέξεις.
Βικτόρια Χίσλοπ «Πάθος για Ελλάδα και το φαγητό της, το καλύτερο του κόσμου. Καθόλου δεν με εκπλήσσει ότι ο Δίας, ο βασιλιάς των Θεών και των Ανθρώπων διάλεξε να γεννηθεί σε έναν τόπο με τέτοια θεϊκή κουζίνα!»
Ηλίας Μαμαλάκης «Το καλύτερο μαγαζί που πήγα τελευταία και που δεν πρόκειται εσείς να πάτε ποτέ είναι τα ΚΑΠΗ Ροδοχωρίου, λίγο έξω από τη Νάουσα Ημαθίας. Με κάλεσαν οι παππούδες, και η Γεωργία, που τους φροντίζει με περίσσια αγάπη και τρυφερότητα, μου έφερε το τσίπουρό μου, δίπλα παγωμένο νερό, παγάκια κι ένα πιάτο με μεζέ».
Κι ακόμη, ο Ευτύχης Μπλέτσας μάς μιλάει για την Κουζίνα της Μαμάς και την υγιεινή διατροφή, η Ευανθία Ρεμπούτσικα φτιάχνει μαζί μας κουραμπιέδες, ο Αρχιμανδρίτης μάς μαθαίνει τα μυστικά του ζυμωτού ψωμιού, ο Ιάπωνας πρέσβης Τακαnori Kitamura φανερώνει τα αγαπημένα του εστιατόρια στην Αθήνα (Sardelles και Ρένα της Φτελιάς) και μας συστήνει στο μάγειρα της πρεσβείας, η Ράτκα αποκαλύπτει πώς φτιάχνουν το περίφημο ψάρι του ατμού μέσα σε φύλλο μπανάνας.
Εικονογράφηση: Νεκτάριος Σταματόπουλος
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
θα παρθεί κάποια ουσιαστική απόφαση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της;
Στου Λου, πηγαίνεις για τον Λου. Και επειδή αντιμετωπίζει το εστιατόριο σαν κυριακάτικο τραπέζι.
«Ήρθε η ώρα να κρεμάσω το μικρόφωνό μου», δηλώνει η Πάμελα Χέιντεν - Το συγκινητικό αφιέρωμα της σειράς
Ποιος θα είναι ο φετινός πρωταθλητής;
Πώς κατάφεραν να το αποτυπώσουν οι αστρονόμοι
Η Novo Nordisk Hellas οδηγεί τη συνεργασία για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας
Μια συζήτηση με τον γαστρεντρολόγο Γεώργιο Αναγνωστόπουλο
Από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Τα βήματα προς τα μπροστά δε σταματούν για τη ΔΩΔΩΝΗ όσο ο κόσμος αλλάζει
«Ένα είδος Google Maps για την κυτταρική βιολογία»
12 ερωτήσεις που από την απάντησή τους θα καταλάβετε πολλά για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσατε
Στρατηγικός στόχος να γίνει ένας αυτοκινητόδρομος μηδενικών εκπομπών μέχρι το 2030
Οι υψηλοί στόχοι της επόμενης τριετίας
Ένα σημαντικό έργο για όλη την Ευρώπη
Η κλιματική αλλαγή αποτελεί αναμφισβήτητα μια κορυφαία πρόκληση για τον πλανήτη και την ανθρωπότητα
Συνέντευξη με τη Δρ. Ζωή Αικατερινίδη C.E.O. Software Competitiveness International
Επανέρχεται το ζήτημα της δεσπόζουσας θέσης του κολοσσού της τεχνολογίας - Τι σχεδιάζει ο Ντόναλντ Τραμπ
Η πρώτη υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης βρίσκεται στη Λάρισα
Τι σημασία έχει να αναπτυχθεί η ΤΝ, το διαδίκτυο ή η γενετική μηχανική αν δεν οδηγήσουν στην ευημερία των ανθρώπων και των άλλων έμβιων όντων;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.