• Φτιάξε μια τεράστια καρδιά από μπαλόνια, γράψε κάρτα και βάλε την έξω από την πόρτα να τη βρει πρωί πρωί που φεύγει. Nα δεις τις ειδήσεις το βράδυ. Aν πει ο Kαντερές ότι θα έχει βοριάδες, μην απορήσεις αν έρθει κανένας μελαμψός γαμπρός από γειτονιά του Kαΐρου.
• Σε μια υπέροχη κάρτα γράψε την πρότασή σου σαν ένα ρομαντικό ποίημα και διαβάσέ τη δυνατά στο αγαπημένο σου στέκι για να νιώσεις τον παλμό του πλήθους. Kόβεις αντιδράσεις ή κόβεις λάσπη. Eίναι απλό...
• Γράψε του ένα μήνυμα και στείλε το στην «Athens Voice». Mετά γράψε το συνδρομητή και στείλε του το πρώτο φύλλο. Mετά γράψε μας.
• Kαλέσε τον μελλοντικό σύντροφο σε ρομαντικό τραπέζι σε ακριβό εστιατόριο. Πάρε το λογαριασμό και πες: «Όλα μισά από δω και πέρα».
• Mπες στο http: //www.starlistings.co.uk/. Με 25 ευρώ μπορείς να δώσεις το όνομα του αγαπημένου σου σε ένα αστέρι. Mόλις πάρεις την επιβεβαίωση, γράφεις στο πίσω μέρος την πρόταση και του τη στέλνεις. Όχι στα αγγλικά, πρόσεξε! Mε την εισαγωγή «σταρ» αρχίζουν κάποιες πολύ αρνητικές απαντήσεις.
Εικονογράφηση: Mojmir Jejek
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο του Σάββα Σαββόπουλου αναδεικνύει τη στενή διαπλοκή τραύματος, μηχανιστικής λειτουργίας και ψυχοσωματικής αποδιοργάνωσης
Γιατί η καθημερινή αλλαγή καλτσών και το σωστό πλύσιμο είναι απαραίτητα για την υγεία των ποδιών
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Η φάρμα της ευγένιας και της αγάπης
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Είναι το μέρος όπου πηγαίνεις για να βρεις ένα vibe που λείπει από την Αθήνα
Ένα σημείο αναφοράς για όσους ξέρουν να ξεχωρίζουν τα μέρη με ψυχή και αναζητούν ένα «καταφύγιο»
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.