Life

Το Cult Battles επιστρέφει χειρότερο από ποτέ

Ο Στέλιος Παπαδόπουλος εξηγεί τι σε περιμένει στις 23 Απριλίου (video)

Δημήτρης Αθανασιάδης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δεν έχει ανάγκη τις ψευτοσέλφι ή τα στημένα σχόλια τύπου «ουάου, κοιτάξτε πόσο κουλ είμαστε». Τα πειστήρια του «εγκλήματος» υπάρχουν στο YouTube. Σε μια εποχή που τα events τείνουν να γίνουν περισσότερα από αυτούς που διασκεδάζουν, το Cult Battles διεκδικεί τον τίτλο του μεγαλύτερου ρετρό πάρτι της χώρας.

image

Το Σάββατο 23 Απριλίου επιστρέφει στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη. Με μια έκθεση παλιών παιχνιδιών, bazaar vintage ρούχων, βινυλίων και κοσμημάτων, arcade και παλιά video games. Με ένα πάρτι που σφυρίζει λήξη μόνο όταν ανατείλει ο ήλιος. Ο Στέλιος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος πίσω από την on line μικροκοινότητα που κάθε μέρα αυξάνει τα μέλη της, εξηγεί τι ετοιμάζει για φέτος και γιατί σε περιμένει εκεί.

image

Κάθε μέρα κάποιος σπουδαίος εκεί έξω φτιάχνει κι από ένα event για να περάσουμε εμείς καλά κι αυτός να κόψει μεροκάματο. Τι διαφορετικό έχει το δικό σας; Το μόνο σίγουρο, Δημήτρη μου, είναι ότι δεν γίνεται για το μεροκάματο, για αυτό και έχουμε πάντα free είσοδο. Το αν πάλι θα περάσεις καλά, μήπως θέλεις να σου θυμίσω πώς περάσαμε στο περσινό;

Δεν είναι λίγο παράδοξο για ένα νέο να διασκεδάζει με το παλιό; Η αλήθεια είναι πως και μένα μου φάνηκε παράξενο στην αρχή, περίμενα κόσμο πιο κοντά στις ηλικίες μας και είδα κόσμο από 20 χρονών να χορεύει μέχρι το ξημέρωμα με το Mr. Vain και το Freestyler. Παράξενο ή όχι, εγώ πάντως είμαι χαρούμενος που περνάμε καλά όλοι και έχουν να το θυμούνται!

image

Την περσινή χρονιά παίζει να ήσασταν και η πιο ξέσαλη νύχτα της πόλης. Το περιμένατε; Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Περιμέναμε ότι το όλο πράγμα θα έχει απήχηση, αλλά αυτό που έγινε δεν το περιμέναμε σε καμία περίπτωση, όχι! Ο περσινός χαμός μας έδωσε τροφή για περισσότερα πράγματα, για φέτος, τα οποία και είναι έτοιμα για το βράδυ του Σαββάτου. Be there.

Σάββατο 23 Απριλίου 2016. Τι περιλαμβάνει το φετινό μενού; Ξεκινάει από τις 6 το απόγευμα με περισσότερα από 30 stores vintage ρούχων, βινυλίου, όπως και μία έκθεση old-school skate την οποία στήνει ο Αλέξης Φλωράκης. Επιπρόσθετα, έχουμε εμπλουτίσει κατά πολύ την συλλογή με τα arcades μας η οποία έχει πλέον φτάσει στα 20 games! Ααα, να μην ξεχνάμε και το General Lee, το αυτοκίνητο που θα βρίσκεται εκεί μαζί μας για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη! Το τελευταίο και καλύτερο πιάτο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το πάρτι στο κλείσιμο, κάπου μετά τις 22:00, το οποίο θα σας αφήσω για έκπληξη.

image

Πώς σου φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να ακολουθούν τη συνταγή σας διάφορα ρετρό πάρτι; Δεν ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, καθώς τίποτα, ειδικά σε μία τόσο μικρή κοινωνία, δεν μπορεί να σταθεί μόνο του χωρίς «αντίπαλο». Πάντως εμείς δεν βλέπουμε κανέναν με αυτό τον τρόπο και μακάρι μία μέρα να γίνουμε όλοι μαζί ένα και να παρτάρουμε μαζί. Διάθεση για πάρτι υπάρχει άφθονη για όλους. Αυτό αποτελεί και την κινητήρια δύναμη για εμάς για το κάτι παραπάνω στα επόμενα events που θα ακολουθήσουν.

Τι νοσταλγείτε εσείς από το παρελθόν; Προσωπικά, αυτό που νοσταλγώ περισσότερο είναι ότι τα πράγματα τότε ήταν απλά και όχι τόσο σύνθετα όσο στις μέρες μας. Τότε ζούσαμε χωρίς ευθύνες και με μηδέν άγχος.

Ποιο είναι το πιο άρρωστο μήνυμα που σας ήρθε στο inbox; Χαχαχαχα! Μια φορά πέρσι κάποιος μας ρώτησε αν θα είναι όντως ο Χάσελχοφ στο πάρτι επειδή τον είδε στην αφίσα!

image

Είναι άραγε το Cult Battles μια απάντηση στη σοβαροφάνεια των καιρών που απειλεί και τη διασκέδαση ή όχι; Ελπίζω και θέλω να πιστεύω πως είναι, ειδάλλως χάσαμε κι εμείς το νόημα της ύπαρξης του Cult Battles.