Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: Αστυνομία έξω από το σπίτι μετά τη σύλληψη
Πολίτες επιτέθηκαν στη μητέρα της και έγραψαν «θάνατος στους παιδοκτόνους»


Στην Πάτρα εξαγριωμένοι πολίτες έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη. Η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση με τον θάνατο των παιδιών.
Στην Πάτρα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Η κατάσταση ήταν τεταμένη για αρκετή ώρα, με εξαγριωμένους πολίτες να προσεγγίζουν με άγριες διαθέσεις τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.
Οι πολίτες χτύπησαν τις πόρτες του σπιτιού της οικογένειας Δασκαλάκη, ζητώντας όσοι βρίσκονται μέσα στο σπίτι να βγουν έξω. Παράλληλα, έγραψαν συνθήματα στα παντζούρια του σπιτιού. «Θάνατος στους παιδοκτόνους», η μία από τις φράσεις αυτές.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα - Εικόνες από το σπίτι όπου συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου
Από την πρώτη στιγμή που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, πολίτες πήγαν έξω από το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα.
Υπενθυμίζεται ότι στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της 33χρονης κατηγορουμένης για παιδοκτονία εντοπίστηκε η ουσία κεταμίνη -αναισθητικό που σε μεγάλη δόση μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο.
Η παρουσία της συγκεκριμένης ουσίας δεν δικαιολογείται στον οργανισμό του παιδιού από τη στιγμή που δεν υπήρχε στη φαρμακευτική αγωγή, την οποία έδωσαν οι γιατροί στην 9χρονη, το χρονικό διάστημα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.




Σε μια παράλληλη εξέλιξη ο πατέρας της οικογένειας Δασκαλάκη έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την ποινική δίωξη εις βάρος της συζύγου του.
Σημειώνεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο από την Πάτρα στην Αθήνα. Η 33χρονη μητέρα βρίσκεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ). Η κατηγορούμενη για παιδοκτονία οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (31.03) ενώπιον του εισαγγελέα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς τη θεωρεί επικίνδυνη να τελέσει και άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παρά την πρόοδο παραμένει στην 34η θέση μεταξύ των 40 ευρωπαϊκών χωρών
Επιδείνωση του καιρού αναμένεται από αύριο Πέμπτη μέχρι και αρχές του Απριλίου
Η αιτία πρόκλησης της φωτιάς παραμένει άγνωστη
Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Παράδειγμα δύναμης ψυχής και αποφασιστικότητας - Θερμό χειροκρότημα
Οι θαλάσσιες περιοχές για τις οποίες εκδηλώθηκε ενδιαφέρον
«Έπρεπε να έχεις ζητήσει μια συγνώμη...» είπε ο μάρτυρας
Τι το ελληνικό έχει μια ομάδα ανθρώπων που σέβονται την ιεραρχία και προκειμένου να πετύχουν έναν σκοπό πειθαρχούν;
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε σοβαρή κατάσταση ο σεφ
Η ανάρτηση της εταιρείας στα social media
«Κάποτε ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου» είπε στην κατάθεσή του ο ηθοποιός
Έρχεται κύμα κακοκαιρίας από την κεντρική Ευρώπη
Για την 1η Οκτωβρίου 2025
Στην οδό Αμαρυσίας Αρτέμιδος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.