Ελλαδα

Απόδραση στα Χανιά: Συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο βαρυποινίτες

Στις φυλακές Αγυιάς οι άλλοι τρεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απόδραση κρατουμένων από το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά: Εντοπίστηκαν και οι πέντε βαρυποινίτες - Πού συνελήφθησαν οι δύο που διέφευγαν.

Συνελήφθησαν σε σπίτι στα Χανιά οι άλλοι δύο βαρυποινίτες που είχαν αποδράσει από το Αστυνομικό Μέγαρο, σπάζοντας τα κάγκελα του παραθύρου στις τουαλέτες. 

Οι δύο βαρυποινίτες εντοπίστηκαν από τις αρχές, τρεις μέρες μετά τη διαφυγή τους, σε σπίτι στη Χαλέπα Χανίων. Εχθές (8/2) είχαν συλληφθεί οι άλλοι τρεις κρατούμενοι στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον πεζόδρομο της Περδικάρη, κοντά στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης. Εκεί έφτασαν κλέβοντας όχημα. Μετά τη σύλληψή τους οδηγήθηκαν στο σωφρονιστικό κατάστημα Κρήτη 1 στην Αγυιά Χανίων.

Το μονομελές αυτόφωρο πλημμελειοδικείο έκρινε και τους τρεις ενόχους και τους επέβαλε τις εξής ποινές: στον 29χρονο φυλάκιση συνολικά 42 μήνες, στον 43χρονο φυλάκιση 34 μήνες, στον 32χρονο φυλάκιση 34 μήνες.

Οι κρατούμενοι που δραπέτευσαν από το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά
Οι κρατούμενοι που δραπέτευσαν από το Αστυνομικό Μέγαρο στα Χανιά © cretapost.gr

Απόδραση κρατουμένων στα Χανιά: ΕΔΕ εις βάρος πέντε αστυνομικών

Το αρχηγείο της αστυνομίας διέταξε ΕΔΕ σε βάρος πέντε αστυνομικών ενώ την ίδια ώρα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί των κρατητηρίων.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται: «Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε βάρος πέντε (5) αστυνομικών (Αξιωματικού και τεσσάρων (4) κατωτέρων) του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, σχετικά με περιστατικό απόδρασης πέντε (5) κρατουμένων, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, από τα κρατητήρια της συγκεκριμένης Υπηρεσίας. Επιπλέον, σε βάρος τριών εξ’ αυτών (Αξιωματικού και δύο (2) κατωτέρων) ελήφθη το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.