Ελλαδα

Πάνος Νάτσης: Πρώτη ανάρτηση από τη σύντροφό του μετά την κηδεία

«Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω...»

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου
Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης και η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου @dionisiageorgiadou/Instagram

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου, συγκινεί με την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά την κηδεία του ηθοποιού.

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή. Στην κηδεία του ηθοποιού ράγιζαν καρδιές. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Πάνο Νάτση.

Η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, παραμένει συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου της. Η νεαρή κοπέλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την κηδεία του ηθοποιού στο νεκροταφείο Σχιστού.

Η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας. Ο θάνατος του ηθοποιού ήταν ακαριαίος.

Σύντροφος Πάνου Νάτση: Τι έγραψε η Διονυσία Γεωργιάδου στο Τwitter μετά την κηδεία

«Η ηλικία ενός ανθρώπου είναι το άθροισμα των στιγμών που έζησε ευτυχισμένος…» αναφέρει στην ανάρτησή της η Διονυσία Γεωργιάδου.

Και προσθέτει η σύντροφος του Πάνου Νάτση: «Ξέρω ότι μου ζητάς συγνώμη που με έκανες να κλαίω... Ξέρω ότι η αγάπη δεν τελειώνει εδώ… Θα σ' αγαπάω κάθε μέρα και πιο πολύ... η νουνίτα σου».

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.