Άνοιξε η πλατφόρμα για τα δύο self test πριν από το ρεβεγιόν
Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΗΔΙΚΑ


Δύο self test διαθέσιμα στα φαρμακεία, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα για τη διάθεσή τους πριν από το ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
Δωρέαν self test από το φαρμακείο μπορούν να παίρνουν οι πολίτες, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα. Τη διάθεση δύο self test για όλους τις γιορτές είχε ανακοινώσει ένα 24ωρο νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η πλατφόρμα για τα δωρεάν τεστ θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Κάθε πολίτης μπορεί να πηγαίνει στο φαρμακείο και με το ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ (σ.σ. προσωρινό ΑΜΚΑ) να παραλαμβάνει τα δύο self test χωρίς κανένα κόστος.
«Τo σύστημα Διάθεσης Self-Test άνοιξε σήμερα Τετάρτη 22/12/2021 8:00 έως και Παρασκευή 31/12 20:00. Θα διανέμονται δύο (2) self test σε όλους τους πολίτες άνω των 5 ετών» αναφέρει η ανακοίνωση του ΗΔΙΚΑ.
Οι πολίτες καλούνται να κάνουν τα τεστ πριν από το ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα 2021 και την Πρωτοχρονιά 2022, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού, την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται στην Ελλάδα και δεν αποκλείεται να φέρει νέα μέτρα το 2022.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δόθηκε άδεια για εκτροπή της πτήσης προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ το αεροσκάφος πετούσε νότια της Κρήτης
Αναλυτικά ποιοι δρόμοι θα κλείσουν - Έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί
Διαπιστώθηκε στο δείγμα η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp
Η φωτιά καίει πλαστικά σε περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου
Αναλυτικά τι καταγγέλλουν
Οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, παραβίασε σηματοδότες και προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του
Δείτε τους στίχους για τα «κάλαντα του Λαζάρου»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Είχε αποφυλακιστεί πριν έναν μήνα
Το ωράριο των καταστημάτων τη Μεγάλη Εβδομάδα
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.