Ελλαδα

Κακοκαιρία «Κάρμελ» στην Αττική: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Με προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος και στην οδό Φυλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνια στην Πάρνηθα - Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Κάρμελ» στην Αττική
Χιόνια στην Πάρνηθα - Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Κάρμελ» στην Αττική © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στην Αττική η κακοκαιρία «Κάρμελ» έχει προκαλέσει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθος και την οδό Φυλής, καθώς έπεσαν χιόνια και υπάρχει παγετός.

Η κακοκαιρία «Κάρμελ» έχει προκαλέσει προβλήματα στην Αττική στο οδικό δίκτυο σήμερα Σάββατο (18/12). Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Σύμφωνα με την πρόγνωση ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Κάρμελ» δεν αναμένονται χιονοπτώσεις σε περιοχές σε υψόμετρο κάτω από 300 μέτρα.

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ ενημερώνει ότι λόγω της χιονόπτωσης που έφερε η κακοκαιρία «Κάρμελ», υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της λεωφόρου Πάρνηθος και της οδού Φυλής.

Ειδικότερα, έκλεισε το ρεύμα της λεωφόρου Πάρνηθος προς το καζίνο, από το ύψος του τελεφερίκ και η οδός Φυλής, στο ύψος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Η Τροχαία έχει δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τους δρόμους που έχουν κλείσει λόγω χιονιού και παγετού. Στο γράφημα που ακολουθεί, δείτε live πώς κινείται η κακοκαιρία «Κάρμελ» αυτήν τη στιγμή στην Αττική:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.