

Κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά επιβεβαιώθηκαν την εβδομάδα 22 με 28 Νοεμβρίου 2021, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ.
Τα κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά που επιβεβαιώθηκαν την εβδομάδα 22 Νοεμβρίου 2021 με 28 Νοεμβρίου 2021 έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΔΥ. Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι τα κρούσματα κορωνοϊού στην ηλικιακή ομάδα 4-18 ετών είναι 10.719.
Ο συγκεκριμένος αριθμός νέων μολύνσεων Covid-19 σε παιδιά και εφήβους αντιστοιχεί στο 24% των συνολικών κρουσμάτων κορωνοϊού.
Νωρίτερα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 75 θάνατοι και 6.196 νέα κρούσματa σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021. Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ είναι 690. Από την έναρξη της πανδημίας Covid-19 στην Ελλάδα, τα συνολικά κρούσματα κορωνοϊού έχουν φθάσει τις 945.095. Τα συνολικά θύματα της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται σε 18.234.
Κορωνοϊός: Τα 6.196 κρούσματα σήμερα, οι 75 θάνατοι και οι 690 διασωληνωμένοι - Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ
«Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 6.196, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
» Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 945.095 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 94 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.769 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. To 𝑅𝑡 για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 1.04 (95% ΔΕ: 0.96 - 1.12).
» Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 75, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.234 θάνατοι. 2 Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

» Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 690 (61.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 79.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι:
- 550 (79.71%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και
- 140 (20.29%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
» Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.530 ασθενείς. Οι εισαγωγές3 νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 507 (ημερήσια μεταβολή +28.68%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 466 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη)» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021, στην οποία υπάρχουν και αναλυτικά στοιχεία για τις νέες μολύνσεις Covid-19 σε παιδιά και εφήβους.
Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα στα σχολεία για τον κορωνοϊό παραμένουν σε ισχύ, προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές από την Covid-19 και να μην υπάρχει μεγάλη διασπορά στις σχολικές αίθουσες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στο τραμ λόγω των παρελάσεων
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα είναι σε ισχύ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Δύο ανήλικοι σε κρίσιμη κατάσταση
Η «Ώρα της Γης» διεξάγεται για 19η χρονιά που φέτος είναι αφιερωμένη στη θάλασσα
Πώς μπορείτε να τον ξεχωρίσετε από το ψάρι λινγκ
Εμβρόντητοι έμειναν οι σεισμολόγοι και οι επιστήμονες
Το άνοιγμα στην κοινωνία 2020-2025
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και EMY
Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς
Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών θα ενημερωθούν σε συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμα της πλατφόρμας
Το φαινόμενο φαίνεται να οφείλεται πιθανότατα σε φυσικά αίτια
Ο κατηγορούμενος εξετάστηκε από τον Κορυδαλλό
Ο νομικός σύμβουλος της Εθνικής Πινακοθήκης, κ. Γιώργος Οικονομόπουλος, δήλωσε ότι οι δύο πίνακες που παρουσιάστηκαν σε αναρτήσεις και τηλεοπτικά ρεπορτάζ δεν εκτέθηκαν ποτέ στην Πινακοθήκη
Η μητέρα έδειξε ως δολοφόνο την κόρη - «Μου κατέστρεψε τη ζωή», λέει η 23χρονη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.