- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κρήτη: Κρούσματα κορωνοϊού σε πολεμικό πλοίο
Ένα μέλος του πληρώματος έχει παραμείνει στο νοσοκομείο για νοσηλεία
Κορωνοϊός: Οκτώ κρούσματα του ιού εντοπίστηκαν σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στην Κρήτη.
Οκτώ μέλη πληρώματος πολεμικού πλοίου, το οποίο βρίσκεται στη Ναυτική Βάση του Κάβο Σίδερο, Ανατολικά της Σητείας, έχουν βρεθεί θετικά στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το Creta24, αρχικά δύο μέλη πληρώματος είχαν συμπτώματα και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σητείας όπου διαπιστώθηκε πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό με τον έναν από αυτούς να έχει παραμείνει για νοσηλεία.
Ακολούθησαν rapid tests σε όλα τα μέλη του πληρώματος του πολεμικού πλοίου και βρέθηκαν ακόμα έξι θετικά χωρίς όμως να παρουσιάζουν συμπτώματα.
Αμέσως το σύνολο των μελών του πληρώματος τέθηκε σε καραντίνα ενώ σε καραντίνα έχουν μπει και μέλη της Ναυτικής Βάσης που είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους. Η ανησυχία είναι έντονη πάντως στη Σητεία και ιδιαίτερα στο Παλαίκαστρο, καθώς μέλη του πληρώματος είχαν βγει από το πλοίο για να κάνουν τις απαραίτητες προμήθειες για το πλοίο.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκτεταμένη διασπορά της ευλογιάς αιγοπροβάτων σε όλη τη χώρα, με αυστηρά μέτρα μετακίνησης και βιοασφάλειας
Πρόστιμα ύψους 19.600 ευρώ
Το συγκινητικό αντίο του συντρόφου της
Γιατί η ΕΛΑΣ λέει «όχι» στο άνοιγμα της κυκλοφορίας
Οι έκτακτες τροποποιήσεις ανά περιοχή
Ακινητοποιημένα τα διερχόμενα αυτοκίνητα
Το έτος κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες
Διαβάστε αναλυτικά όσα συμβαίνουν στα μπλόκα
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Ενώ επέστρεφε από χριστουγεννιάτικο πάρτι
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΛΑ
Οι λόγοι πίσω από την υπερβολική ταχύτητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.