Ματίνα Παγώνη: Μας ανησυχούν τα πάρτι και ο συνωστισμός
«Πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στον ελληνικό επιστημονικό κόσμο»


Σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει η πρώτη εικόνα των συνεπειών από το άνοιγμα του τουρισμού σύμφωνα με την κα Ματίνα Παγώνη., Πρόεδρο των Νοσοκομειακών Γιατρών.
Έντονη ανησυχία για τα πάρτι που θα λάβουν χώρα σε πολλά σημεία της χώρας εξέφρασε η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη σε τηλεοπτική εκπομπή.
Συγκεκριμένα, η κα Παγώνη τόνισε πως «πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη στον ελληνικό επιστημονικό κόσμο» αλλά επεσήμανε την αναγκαιότητα αποφυγής κάθε είδους συνωστισμού.
Μάλιστα, υπογράμμισε πως μία ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα θα υπάρξει μετά το πέρας των πρώτων 15 ημερών από το άνοιγμα του τουρισμού.
Σχετικά με τα αποτελέσματα των 4.000 τεστ στα οποία υπεβλήθησαν τουρίστες που έφτασαν χθες στην Ελλάδα, η κα Παγώνη, επισήμανε πως θα βγουν σήμερα το απόγευμα.
«Σήμερα θα ξέρουμε. Θα έχουμε την πρώτη εικόνα» είπε συγκεκριμένα προσθέτοντας πως τα τεστ θα συνεχιστούν.
Κληθείσα να σχολιάσει το ενδεχόμενο αύξησης των κρουσμάτων από εδώ και πέρα, η πρόεδρος εξέφρασε την εκτίμηση πως αυτά αναμένεται να αυξηθούν, απ’ ότι φαίνεται με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία αλλά χαρακτήρισε αυτό το σενάριο αναμενόμενο.
«Με βάση τα δεδομένα αλλά και τα μέτρα που έχουμε πάρει, πιστεύουμε πως δεν θα φτάσουμε να δούμε να γίνονται εδώ αυτά που βλέπουμε στην Αμερική» είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι τραγικό. Πιστεύω θα είναι αντιμετωπίσιμα» είπε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέα ηχητικά στη δημοσιότητα
Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας
Είναι η αφετηρία για τον υπολογισμό της εορτής του Πάσχα
Για «ολιγωρία των επιβλεπόντων» κάνει λόγο ο Ταχιάος
Απολογείται για το δυστύχημα που προκάλεσε κοστίζοντας τη ζωή σε έναν οδηγό ταξί
Θα είναι ελλιμενισμένα στο λιμάνι του Πειραιά
Τι ερευνούν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η συμπλοκή είχε αφήσει πίσω έναν νεκρό και δύο τραυματίες
Τα βίντεο που δημοσίευσε ο διευθυντής της ΕΜΥ
Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Ο χάρτης με τους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου που παρατηρούνται καθυστερήσεις
Οι τρεις δράστες μαχαίρωσαν στον μηρό τον υπάλληλο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.