- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Απαγωγή 10χρονης: Περιέγραψε και τρίτο άτομο στο δωμάτιο
Αρνείται η κατηγορούμενη - «Ίσως είναι εικόνες του κοριτσιού από το ηρεμιστικό», υποστηρίζει


Η 10χρονη θύμα απαγωγής στη Θεσσαλονίκη έκανε λόγο και για τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο - Ένας έγχρωμος άνδρας με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.
Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ενισχύοντας το σενάριο ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έδρασε ως μέλος κάποιου κυκλώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε πως το παιδί είδε και τρίτο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, η 10χρονη φέρεται να είπε πως είδε έναν έγχρωμο άνδρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.
Η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.
«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι, δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες του κοριτσιού από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δεν μίλησα με κανέναν παρά μόνο με τη Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο» δήλωσε η κατηγορούμενη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοσή του
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Ο αθλητισμός, οι σπουδές στο Παρίσι και η λαμπρή πορεία στον κινηματογράφο
Λόγω της ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας
Αναλυτικά τι θα ισχύσει και μέχρι τι ώρα
Η πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα
Η ελευθερία της έκφρασης δεν σημαίνει ελευθερία στη βία
Τα έργα θα μείνουν συμβολικά στο πάτωμα
Τραγική φιγούρα η μητέρα της ηθοποιού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.