- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα - 136 οι νεκροί
43 οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ
Τι ανακοινώθηκε στην ημερήσια ενημέρωση από τον καθηγητή-λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Σε εξέλιξη η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στη χώρα μας, αναφορικά με τα νέα κρούσματα και τα θύματα, από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Ο καθηγητής λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε τα θύματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα ανέρχονται σε 136. Ανακοίνωσε 17 νέα κρούσματα και διευκρίνισε ότι ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 2.534. Σημείωσε ότι 43 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι και 65 εξήλθαν από τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Στη συνέχεια θα πήρε τον λόγο ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος απανεφέρθηκε στα περιοριστικά μέτρα και στην επικείμενη άρση των απαγορευτικών μέτρων. Επίσης παρουσίασε το πλάνο της κυβέρνησης για την Πρωτομαγιά. Η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ολοκληρώθηκε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάποιοι επιλέγουν να μην βγουν καν από το σπίτι τους
Πώς θα λειτουργεί και ποιες πλατφόρμες αφορά
Ποιες περιοχές κινδυνεύουν από πλημμύρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε την εικόνα της ΑΝΙΜΑ
Ξεκινά η ενεργειακή αναβάθμιση - Έργο 6,26 εκατ. ευρώ αλλάζει ριζικά το κτίριο
Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα - Οι άνεμοι θα είναι θυελλώδεις
Αναλυτικές οδηγίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών
Τι ισχύει για την ειδική άδεια κυκλοφορίας
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο ισχυρών βροχών και καταιγίδων
Τι δείχνουν τα επιστημονικά δεδομένα
67 δήμοι χωρίς τραπεζικό κατάστημα - 1,3 εκατ. πολίτες απέχουν πάνω από 5 χλμ από ΑΤΜ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.