- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο ΕΟΦ ανακαλεί καλλυντικά. Η εταιρεία που τα παράγει και τα διαθέτει στην αγορά δεν έχει άδεια δυνατότητας παραγωγής από τον Οργανισμό Φαρμάκων.
Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των καλλυντικών προϊόντων με την επωνυμία pharma-corp.gr STOP-ITCH PRICKLY HEAT CREAM, αποφάσισε ο ΕΟΦ.
Σύμφωνα με την ανανκοίνωση του οργανισμού διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ/PHARMA-CORP-GR που τα παράγει και τα διαθέτει στην αγορά δεν έχει άδεια δυνατότητας παραγωγής από τον ΕΟΦ, κατά παράβαση του άρθρου 7 παρ. 2 της υπ΄αριθμ Δ3(α)/91512/12-1-2018 υπουργικής απόφασης και τα προϊόντα δεν έχουν καταχωρηθεί στη διαδικτυακή πύλη CPNP, κατά παράβαση του άρθρου 13 του Κανονισμού 1223/2009 και του άρθρου 5 της υπ΄αριθμ Δ3(α)/91512/12-1- 2018 υπουργικής απόφασης.
Η παρούσα απόφαση επιβάλλεται μέχρις ότου διαπιστωθεί ότι η συμμόρφωση επί των ανωτέρω παραβάσεων.
Η άρση της παρούσας, εφόσον διαπιστωθεί η συμμόρφωση επί των ανωτέρω, θα πραγματοποιηθεί με νέα απόφαση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το συγκινητικό αντίο του συντρόφου της
Γιατί η ΕΛΑΣ λέει «όχι» στο άνοιγμα της κυκλοφορίας
Οι έκτακτες τροποποιήσεις ανά περιοχή
Ακινητοποιημένα τα διερχόμενα αυτοκίνητα
Το έτος κλείνει με 34 εκατ. επιβάτες
Διαβάστε αναλυτικά όσα συμβαίνουν στα μπλόκα
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Ενώ επέστρεφε από χριστουγεννιάτικο πάρτι
Η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΛΑ
Οι λόγοι πίσω από την υπερβολική ταχύτητα
Η τροχαία είχε απαγορεύσει σε όλα τα οχήματα την κυκλοφορία
Υποχρεωτική η εκτροπή κυκλοφορίας λόγω αγροτικών μπλόκων – Ζήτημα οδικής ασφάλειας
Πού παραμένουν τα μπλόκα - Live χάρτης
Η απόφαση για τις σχολικές αργίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.