TV & Media

Η αποστροφή του Iwan Rheon για τον πιο μισητό χαρακτήρα του Game of Thrones

Ακόμη και ο ηθοποιός που υποδύεται το ρόλο θέλει να δει νεκρό τον Ramsay Bolton

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πρόκειται για έναν από τους πιο μισητούς χαρακτήρες του Game of Thrones. Ο αιμοσταγής σαδιστής Ramsay Bolton, φαίνεται πως προκαλεί αποστροφή ακόμη και στον ηθοποιό που τον ερμηνεύει.

Όπως δηλώνει στο «Vulture» ο 30χρονος Ουαλός που επωμίστηκε το ρόλο, Iwan Rheon: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον συμπαθήσεις. Η φύση της σειράς και η εξέλιξη της θα σήμαινε πως αργά ή γρήγορα θα πεθάνει. Εύχομαι να πεθάνει με τον χειρότερο τρόπο, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα».

Παράλληλα, ο ηθοποιός σημειώνει πως ο Ramsay είναι «ένας τύπος που δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι ποτέ. Για την ακρίβεια είναι ένας τέλειος ηθοποιός. Καλύτερος και από εμένα. Θέλει να χειρίζεται τα πάντα και είναι ικανός να αλλάζει πρόσωπο συνέχεια».

»Θεωρώ ότι κάποια από τα πράγματα που κάνει είναι πολύ ενοχλητικά, αλλά τον βρίσκω πολύ ενδιαφέρων σαν χαρακτήρα, διότι δεν είναι μονοδιάστατος», δήλωσε ο Rheon.

Παραδέχεται πάντως ότι δυσκολεύτηκε να γυρίσει τις σκηνές των βασανιστηρίων και χρειάστηκε ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση και προσπάθεια για να μπει στο πετσί του ρόλου του.

Βρείτε τα πάντα για τη σειρά στο #GoTGR