TV & Media

Caitlyn Jenner: Οι πρώτες φωτογραφίες του Bruce ως γυναίκα (video, εικόνες)

Τι έγραψε στο Twitter η Kim Kardashian για τον πατριό της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη φωτογραφική ματιά της Annie Leibovitz και το περιοδικό Vanity Fair επέλεξε ο Bruce Jenner, πατριός της Kim Kardashian, για να δείξει στον κόσμο ότι έγινε γυναίκα ονόματι Caitlyn.

image

O σταρ του δημοφιλούς αμερικανικού ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», που ακολουθεί τη ζωή των μελών της συγκεκριμένης οικογένειας, είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι σκοπεύει να κάνει αλλαγή φύλου. «Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μία τόσο μακρά και επίπονη πάλη μπορώ να ζω με τον αληθινό μου εαυτό. Καλωσήρθες στον κόσμο Caitlyn. Ανυπομονώ να την/με γνωρίσετε» έγραψε στο Twitter ο πρώην Bruce Jenner.

image

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης η ορθογραφία του ονόματος Caitlyn με C και όχι με K έγινε για να απομακρυνθεί ο πατριός της Kim από το επίθετο των Kardashian.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι Entertainment channel E! σκοπεύει να καταγράψει τη ζωή του Bruce Jenner ως γυναίκα σε μία νέα σειρά ριάλιτι, η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα τον Ιούλιο.

Η Kim Kardashian εκδήλωσε τη συμπαράστασή της στην Caitlyn με μήνυμα στο Twitter, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι είναι και πάλι έγκυος και ότι περιμένει να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του Kanye West.

image

Η Khloe Kardashian, επίσης θετή κόρη του Bruce Jenner, ανέβασε τη φωτογραφία του πατριού της ως γυναίκα στο λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε επίσης το βίντεο με το backstage της φωτογράφισης και την Caitlyn να ποζάρει προκλητικά στον φακό.