TV & Media

Ο Jonathan Rhys Meyers έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για τον αλκοολισμό του (εικόνες)

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους θαυμαστές του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Jonathan Rhys Meyers έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για το πρόβλημά του με το αλκοόλ μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών που τον έδειχναν να κυκλοφορεί σε άθλια κατάσταση στους δρόμους του Λονδίνου με ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι και με ένα δεύτερο μέσα σε σακούλα.

image

Ο σταρ της τηλεοπτικής σειρά «The Tudors» και του «Match Point» παλεύει εδώ και μία δεκαετία με τον εφιάλτη του αλκοολισμού. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους φίλους και θαυμαστές του με ένα μήνυμα στο λογαριασμό της συντρόφου του Mara Lane στο Instagram.

image

Δίπλα σε μια φωτογραφία της χαμογελαστής Mara, ο Jonathan Rhys Meyers έγραψε: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί είχα μια μικρή υποτροπή. Ελπίζω ο κόσμος να μη σκέφτεται τα χειρότερα για εμένα. Σταμάτησα να πίνω αμέσως μετά το περιστατικό». Επιπλέον, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, αυτό το περιστατικό δεν είχε καμία σχέση με την απουσία του από το φεστιβάλ των Καννών, όπου συμμετείχε η νέα του ταινία «Damascus Cover», καθώς εξαρχής δεν είχε προγραμματίσει να πάει.

Ο 37άχρονος ηθοποιός εξηγεί: «Νιώθω ότι έκανα ένα λάθος και ντρέπομαι γι’ αυτό αλλά ήταν ένα μόνο μικρό περιστατικό κατά τη διάρκεια της απεξάρτησής μου, κατά τα άλλα ζω μία υγιή ζωή». Ευχαρίστησε όσους συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν και να του δίνουν δύναμη να ξεπεράσει τον εθισμό του στο αλκοόλ.

image