TV & Media

Η Κέιτ Μπλάνσετ διαψεύδει ότι είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες

Σε παρερμηνεία δηλώσεών της αποδίδει το θόρυβο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Κέιτ Μπλάνσετ διέψευσε από τις Κάννες όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας με θέμα την ερωτική ιστορία δύο γυναικών, ότι στο παρελθόν είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Η 46χρονη αυστραλή ηθοποιός, δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Carol», διέψευσε ότι η ίδια είχε ερωτικές σχέσεις με γυναίκες.

«Αν είχα ερωτικές σχέσεις με γυναίκες; Η απάντηση είναι όχι», είπε η Μπλάνσετ. Η ηθοποιός δήλωσε ότι οι εικασίες για το ερωτικό της παρελθόν ξεκίνησαν έπειτα από παρερμηνεία λεγομένων της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety.

Η ταινία «Carol», βασισμένη σε μυθιστόρημα της Πατρίσια Χάισμιθ, διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’50. Σκηνοθέτης του φιλμ, το οποίο θεωρείται υποψήφιο τόσο για Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες όσο και αργότερα για Όσκαρ, είναι ο αμερικανός Τοντ Χέινς.

Η Μπλάνσετ υποδύεται μία γυναίκα της υψηλής κοινωνίας, η οποία συνάπτει ερωτική σχέση με μία πωλήτρια, την οποία υποδύεται η Ρούνι Μάρα.

photo © EPA/SEBASTIEN NOGIER