TV & Media

Έλαμψε στις Κάννες η Furiosa Charlize του Mad Max (εικόνες)

Η ταινία προβάλλεται εκτός συναγωνισμού στον κινηματογράφο Grand Théâtre Lumière

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πήραν φωτιά τα φλας στη συνέντευξη Τύπου των συντελεστών της ταινίας «Mad Max: Ο δρόμος της οργής» κυρίως λόγω της παρουσίας της πάντα κομψής Νοτιοαφρικανής Charlize Theron. Η ταινία του Αυστραλού, με ελληνικές ρίζες, κινηματογραφιστή George Miller, προβάλλεται εκτός συναγωνισμού στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, στον κινηματογράφο Grand Théâtre Lumière.

image

image

Στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της ταινίας έδωσαν επίσης το «παρών» ο Tom Hardy και ο Nicholas Hoult. Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως δεν ήταν μέσα στις φιλοδοξίες του να γυρίσει άλλη μία «Mad Max» ταινία, απλά προέκυψε. Επίσης, τόνισε πως δεν πίστευε ούτε υπολόγιζε ότι θα χρειαζόταν 12 χρόνια για να την τελειώσει.

image

image

Η Theron είπε πως δεν κατατάσσει την ταινία στην κατηγορία επιστημονικής φαντασίας, καθώς πιστεύει πως πρόκειται περισσότερο για παραβολή για όλες τις καταστροφές που έχει επιφέρει ο άνθρωπος στον πλανήτη. «Είναι υπέροχο το συναίσθημα να ερμηνεύεις το ρόλο μίας δυνατής γυναίκας η οποία δεν προσπαθεί να είναι άντρας» τόνισε η 39άχρονη ηθοποιός. Στο μεταξύ, οργανώσεις που αγωνίζονται για τα ίσα δικαιώματα των ανδρών κατηγορούν την ταινία και τη Theron για «φεμινιστική προπαγάνδα».

image