TV & Media

H Rita Wilson έκανε διπλή μαστεκτομή και μίλησε για τον καρκίνο

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks βρίσκεται στην ανάρρωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94062-189150.jpg

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός/ παραγωγός Rita Wilson, σύζυγος του μεγάλου ηθοποιού Tom Hanks, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και πλαστική επέμβαση ανάπλασης μαστού. Η Wilson μίλησε για τον καρκίνο στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων είπε «Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης και, το πιο σημαντικό, αναμένεται να αναρρώσω πλήρως. Γιατί; Διότι το διέγνωσα σε πρώιμο στάδιο, με ανέλαβαν εξαιρετικοί ιατροί και επειδή έλαβα και μια δεύτερη γνώμη».

Η 58χρονη ηθοποιός/ παραγωγός αποκάλυψε ότι υποβαλλόταν συχνά σε εξετάσεις προκειμένου να παρακολουθεί την εξέλιξη μιας υποτροπιάζουσας κατάστασης και ζήτησε μία δεύτερη γνώμη για μια ανησυχητική ένδειξη η οποία είχε καταγραφεί σε βιοψία που είχε κάνει στο στήθος της. Δύο άλλοι παθολόγοι διέγνωσαν επιθετικό λοβιακό καρκίνωμα. Αυτός ο τύπος καρκίνου σχηματίζει μικρούς όγκους στο στήθος ενώ τα καρκινικά κύτταρα ενδέχεται να προκαλέσουν μεταστάσεις και σε άλλες περιοχές του σώματος.

«Μοιράζομαι την εμπειρία μου προκειμένου να ενημερώσω και άλλους ότι μια δεύτερη γνώμη είναι κρίσιμη για την υγεία σας». Η Wilson δεν εμφανίστηκε για κάποιο διάστημα στην θεατρική παράσταση του Μπροντγουέϊ «Fish in the Dark», προκειμένου να υποβληθεί στην επέμβαση την περασμένη εβδομάδα και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, θα επιστρέψει στη σκηνή στις 5 Μαΐου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.