TV & Media

Νιαρ από χρυσάφι (video)

Η γάτα του Καρλ Λάγκερφελντ είναι πιο πλούσια από τα μοντέλα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
93102-187312.jpg

Ακούει στο όνομα Choupette, είναι γάτα Βιρμανίας, έχει για ιδιοκτήτη της τον διάσημο καλλιτεχνικό διευθυντή της Chanel Καρλ Λάγκερφελντ και βγάζει περισσότερα χρήματα από πολλούς από εμάς. Πρόσφατα κατέκτησε τον τίτλο της πιο πλούσιας γάτας του κόσμου με το κασέ της να εκτινάσσεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ από διαφημίσεις στις οποίες συμμετέχει.

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος σχεδιαστής είπε ότι την επέλεξαν για να εμφανιστεί σε μία διαφήμιση για αυτοκίνητο στη Γερμανία και σε μία ακόμα για προϊόντα ομορφιάς στην Ιαπωνία, ενώ τόνισε ότι είναι «πολύ εκλεπτυσμένη και μοναδική» για να συμμετάσχει σε διαφημίσεις γατοτροφών. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Καρλ είχε δηλώσει δύο χρόνια πριν ότι είναι τόσο ερωτευμένος με το τριχωτό κατοικίδιό του που θα ήθελε να το παντρευτεί.

image

Ο ίδιος έχει κατα καιρούς αναφέρει ότι του αρέσει πολύ να φροντίζει το κατοικίδιό του λέγοντας πως παίρνουν μαζί το βραδινό τους στην πολυτελή έπαυλή του στο Παρίσι, ενώ κάθε βδομάδα της κάνει πεντικιούρ. Η Coupette διαθέτει δυο προσωπικές βοηθούς που ασχολούνται αποκλειστικά μαζί της. Όπως έχει αποκαλύψει ο Λάγκερφελντ «παίζουν μαζί της, πρέπει να περιποιούνται το όμορφο λευκό τρίχωμά της και τα μάτια της και να την ψυχαγωγούν. Είναι το κέντρο του κόσμου».

image

image

Πρόσφατα βρέθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη για την παρουσίαση της καινούργιας του συλλογής και ο Κάρλ νοίκιασε για την Choupette δωμάτιο στο ξενοδοχείο Mercer αξίας 400 δολλαρίων. Η λατρεία του για τη γάτα του είναι τόση που την παρομοιάζει ακόμα και με τη Γκρέτα Γκάρμπο. «Νομίζω ότι είναι μοναδική. Δεν είναι μόνο ότι μου κρατάει συντροφιά. Είναι απλά υπέροχη εξαιτίας της μοναδικότητάς της». 

Η Choupette έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Lucky και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το beauty brand Shu Uemura και με την Opel Corsa για το ημερολόγιό της. Επίσης διαθέτει και δικούς της λογαριασμούς στο Twitter και το Instagram. Μπορείτε να της κάνετε και poke δηλαδή. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.