TV & Media

O Kanye West ξεσπά σε κλάματα μπροστά στην κάμερα (video)

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ εκδηλώνει την πιο ευαίσθητη πλευρά του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89447-180437.JPG

Σε μια μεγάλης έκτασης συνέντευξη που παραχώρησε στον παραγωγό του BBC Radio 1 Zane Lowe, ο Kanye West φανέρωσε άθελά του μια άγνωστη πλευρά στο κοινό.

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος σταρ της σκηνής του hip hop και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, βρέθηκε στα στούντιο του βρετανικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα προκειμένου να συζητήσει για το έργο και τα μελλοντικά του σχέδια, πάντοτε επικεντρωμένα στη μουσική και το σχεδιασμό ρούχων.

Αποθεώνοντας τον Paul McCartney με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα («είναι ό,τι και ο Ralph Lauren για τη μόδα: ο καλύτερος στο είδος του») και εκθειάζοντας φωνητικές ερμηνείες της Rihanna, κάποια στιγμή βρέθηκε να συζητά για τη φίλη και μέντορά του στο χώρο της μόδας, Louise Wilson, η οποία πέθανε πέρυσι, όταν έξαφνα ξέσπασε σε κλάματα.

Επιδεικνύοντας την απαραίτητη διακριτικότητα, ο παραγωγός της εκπομπής ζήτησε σύντομο διάλειμμα προκειμένου να αποφορτιστεί συναισθηματικά ο διάσημος καλεσμένος του. Επιστρέφοντας στο μικρόφωνο, ο Kayne West ανέφερε ότι ποτέ δεν του έχει συμβεί κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

Το περιστατικό εκτυλίσσεται στο 26΄:22΄΄ του βίντεο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.