TV & Media

Η Μαντόνα εξηγεί τι συνέβη με την πτώση της στα Brit Awards

Πού αποδίδει το ατύχημα που προκάλεσε καταιγισμό σχολίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89435-180400.jpg

Η Μαντόνα αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη στην σκηνή των Brit Awards το μαρτυρικό για την ίδια βράδυ της Τετάρτης, όταν βρέθηκε αρχικά στον αέρα και μετά φαρδιά πλατιά στο πάτωμα κατά τη διάρκεια ερμηνείας της. «Χτύπησα λίγο στον αυχένα» λέει η ίδια για την πτώση, η οποία συντέλεσε σε ελαφρύ τραυματισμό για την ίδια, και προπάντων σε καταιγισμό καλοπροαίρετων και κακοπροαίρετων σχολίων στα μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα όλου του κόσμου.

Η Μαντόνα περιέγραψε στην εκπομπή του Τζόναθαν Ρος τι ακριβώς συνέβη στο επίμαχο στιγμιότυπο, δηλώνοντας μάλιστα πως παραλίγο οι χορευτές της να την στραγγαλίσουν επί σκηνής. «Δύο αγαπημένοι μου Ιάπωνες χορευτές, για την ακρίβεια με πέταξαν από τη σκηνή στραγγαλίζοντάς με! Είχα δύο επιλογές, ή να πνιγώ ή να πέσω και επέλεξα να πέσω» είπε.

Όσο για το τι συνέβη με την κάπα και δεν λύθηκε, λέει η Μαντόνα: «Υπήρξε ένα απρόοπτο στην αρχή του σόου. Έπρεπε να διασχίσω περπατώντας με την κάπα στην πλάτη ένα μεγαλύτερο μέρος της σκηνής και οι συνεργάτες μου ανησύχησαν ότι μπορεί να έπεφτε. Έτσι, την έδεσαν πολύ σφιχτά στο λαιμό μου».

«Έτσι λοιπόν, περπατώ σαν τη βασίλισσα, φτάνω στην κορυφή των σκαλιών και τραβώ το κορδόνι για να λυθεί», συνεχίζει την αφήγηση. «Όμως δεν λυνόταν. Ήταν ένας εφιάλτης», συνεχίζει η γνωστή για την τελειομανία της ποπ σταρ. «Θέλω να είμαι καταπληκτική, κάνω συνέχεια πρόβες, κι άλλες πρόβες, ώστε στην παράσταση να δημιουργείται κάτι μαγικό. Τελικά έκανα το αντίθετο, δεν ήταν μαγεία, ήταν ένα τρομακτικό σόου για όλους».

Την ώρα μάλιστα της τούμπας, η Μαντόνα τραγουδούσε το νέο της τραγούδι «Living For Love», του οποίου οι στίχοι λένε μεταξύ άλλων: «θα συνεχίσω, με σήκωσαν ψηλά και με είδαν να παραπατώ» (I'm gonna carry on, lifted me up, and watched me stumble).

«Δεν ξαναγράφω ποτέ τέτοιους στίχους, το σύμπαν προσπάθησε να μου δώσει ένα μάθημα» είπε αστειευόμενη στην συνέντευξη. «Δεν χτύπησα τον πισινό μου, αλλά το κεφάλι μου. Ξέρω πώς να πέφτω, έχω πέσει πολλές φορές από το άλογο, αλλά χτύπησα λίγο στο λαιμό και λίγο το πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Και είχα έναν άντρα να μου ρίχνει ένα φακό στα μάτια μήπως κι έπαθα διάσειση όλο το βράδυ», αναφέρει.

«Έχω πάντα άγχος με τα τηλεοπτικά σόου, δεν επιτρέπεται να κάνεις λάθη και το χειρότερο είναι να πέφτεις από τις σκάλες. Μου αρέσει να κάνω τα σόου μου επικίνδυνα, αλλά αυτό ήταν πραγματικός κίνδυνος» παραδέχεται.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.