TV & Media

B. Cumberbatch: O τηλεοπτικός Sherlock Holmes παντρεύεται

Την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, με κουμπάρο τον Dr. Watson

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο δημοφιλής ηθοποιός Benedict Cumberbatch, πρόκειται να παντρευτεί την έγκυο μνηστή του Sophie Hunter, σε μια ρομαντική τελετή σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα, φημολογείται ότι κουμπάρος θα είναι ο συμπρωταγωνιστής του στην τηλεοπτική σειρά Sherlock Holmes, Martin Freeman, ο οποίος υποδύεται τον Dr. John Watson.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί εν όψει στενών φίλων και συγγενών του ζευγαριού σε ένα εποχιακό θέρετρο στο Isle of Wight.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκεται φυσικά και η ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια του Cumberbatch στο «The Imitation Game», Keira Knightley.

Πάντως, αν οι φήμες βγουν αληθείς και κουμπάρος είναι ο Martin Freeman, θα πρόκειται για μια τέλεια «αντανάκλαση» του τηλεοπτικού γάμου της σειράς, αφού εκεί ο Sherlock γίνεται κουμπάρος του John Watson.

Είναι γεγονός πάντως πως ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση των αρραβώνων τους, μόλις τρεις μήνες. Ωστόσο, πριν τέσσερις εβδομάδες, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί και ο Benedict Cumberbatch είχε δηλώσει ότι σκόπευε να παντρευτεί την αγαπημένη του πριν γεννήσει.