- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
The Chase: Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής»
«Έτσι ξεπλήρωσα το δάνειο»


The Chase: Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει σε τηλεπαιχνίδι ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» - Τι θεωρεί ο ίδιος ευφυία
Καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε ο Ηλίας Αλεξίου, ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase την Τετάρτη 30.10, που μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως κάποτε ήταν μέλος της MENSA (ενός διεθνή οργανισμού, μιας παγκόσμιας κοινωνίας ανθρώπων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που εστιάζει στην αναγνώριση, ανάπτυξη και υποστήριξη της ανθρώπινης ευφυίας).
Ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase μίλησε για το τι θεωρεί ο ίδιος ευφυία. «Η ευφυία δεν είναι κάτι το φοβερό και τρομερό. Είναι IQ, δείκτης νοημοσύνης, δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω του ότι έχεις γρήγορη αντίληψη. Μέχρι την ηλικία των 15 ετών ο δείκτης νοημοσύνης αυξάνει και μετά την ηλικία αυτή αρχίζει να μειώνεται. Υψηλός δείκτης νοημοσύνης είναι όταν έχεις περισσότερο από το 2% του πληθυσμού», είπε ο Ηλίας Αλεξίου.
«Με απασχολεί το κομμάτι της συναισθηματικής νοημοσύνης. Κάποιες φορές είμαι παρορμητικός και ανταγωνιστικός, ενώ στα πολύ δύσκολα κάνω ένα βήμα πίσω και βλέπω τα πράγματα ψυχρά. Χτύπησε ένα αυτοκίνητο την κόρη μου στα 15 της, δεν είχα τσιρίδες κι αυτά. Είχε παρόμοιο θέμα ο γιος μου με ατύχημα. Δεν ξέρω, είναι σαν να μπαίνουν αυτόματες ασφάλειες και σε αυτές τις συνθήκες είμαι ψύχραιμος», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Το μεγαλύτερο ποσό που κέρδισε ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» του Chase
«Δεν έχω κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια που έχω συμμετάσχει. Τα κέρδη μου από τα τηλεπαιχνίδια που συμμετείχα, ερχόντουσαν τη στιγμή που τα χρειαζόμουν. Κάποια στιγμή ήθελα να πάρω ένα δάνειο και τότε είχα κερδίσει το “Ο Καλύτερος κερδίζει” με τον Μίλτο Μακρίδη και πήρα 2 εκατομμύρια. Το ξεπλήρωσα το δάνειο», αποκάλυψε ο Ηλίας Αλεξίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O συνάδελφος του είχε προκαλέσει σωρεία σχολίων και αντιδράσεων
Δείτε το απόσπασμα του διαλόγου με τον καθηγητή Ιστορίας της Τέχνης, Μάνο Στεφανίδη
Το αποκάλυψε ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο τηλεοπτικός «Μιχαλάκης» από τα «Εγκλήματα»
Τι είπε για την απώλεια της φίλης και συναδέλφου της
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε
«Ήρθε ο πρίγκιπας μας», δήλωσε η δημοσιογράφος
Τι είπε για τον Τάκη Ζαχαράτο και την σάτιρα για τον Σωτήρη Πολύζο
Τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι
«Αυτή η πληγή δεν γιατρεύεται ποτέ» είπε η ηθοποιός
Τι δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός
«Ήταν φράση απαράδεκτη σε κάθε περίπτωση και οφείλουμε μία καθαρή και γενναία συγγνώμη» είπε ο δημοσιογράφος
Η γλυκιά ανακοίνωση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου
Υπό τους ήχους του «Ουρανέ που περνάς» του Πασχάλη
Οι ηθοποιοί της σειράς αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους
Τι άλλο είπε ο γνωστός σεφ για τον πρώτο νικητή
«Θα είναι πάντα η Σωσώ μου», κατέληξε ο ηθοποιός ξεσπώντας σε κλάματα
Τι γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.