TV & Media

H τελευταία σεζόν του Good Omens θα αποτελείται μονάχα από ένα επεισόδιο

Μετά την έξοδο του δημιουργού του, το σήριαλ της Amazon αναμένεται να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H τελευταία σεζόν του «Good Omens» θα αποτελείται μονάχα από ένα επεισόδιο
H τελευταία σεζόν του «Good Omens» θα αποτελείται μονάχα από ένα επεισόδιο © IMDB

H τελευταία σεζόν του «Good Omens» θα αποτελείται μονάχα από ένα επεισόδιο - Μετά την έξοδο του δημιουργού του, το σήριαλ της Amazon αναμένεται να ολοκληρωθεί με συνοπτικές διαδικασίες

Το «Good Omens» αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σήριαλ του Amazon Prime, με τους δύο πρώτους κύκλους της σειράς να αποσπούν ενθουσιώδεις αντιδράσεις από τους κριτικούς, καθώς και την αστείρευτη αγάπη του κοινού.

Δυστυχώς, η καλτ αγαπημένη μεταφυσική κωμωδία πρόκειται να κατεβάσει τώρα αυλαία με συνοπτικές διαδικασίες - με τον δημιουργό της να απομακρύνεται από την παραγωγή, και την τρίτη σεζόν να αποτελείται μονάχα από ένα επεισόδιο.

Good Omens | Official Trailer | Amazon Original


Συγκεκριμένα, το series finale του «Good Omens» θα έχει διάρκεια 90 λεπτών και αναμένεται να ολοκληρώσει εν τάχει την ιστορία, αποτελώντας τελευταίο «αντίο» για τους απανταχού τηλεθεατές. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο των Terry Pratchett και Neil Gaiman, το «Good Omens» ακολουθεί έναν κουτοπόνηρο δαίμονα (David Tennant) και έναν ευθυνοφοβικό άγγελο (Michael Sheen), οι οποίοι έχουν αναπτύξει μία στενή φιλία κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας διαμονής τους στη Γη.

Good Omens Season 2 - Official Trailer | Prime Video



Πέρα από τα credits του ως συγγραφέας του βιβλίου, ο Neil Gaiman εκτέλεσε χρέη παραγωγού και δημιουργού στη σειρά, η οποία απέσπασε θετικότατες αντιδράσεις για την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, τις αχαλίνωτες ερμηνείες, καθώς και το διασκευασμένο σενάριο. Μετά την κυκλοφορία του podcast «Master: The Allegations Against Neil Gaiman», όπου πέντε γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση, ο Gaiman προσφέρθηκε να απομακρυνθεί από την παραγωγή του τελευταίου επεισοδίου, αρνούμενος κατηγορηματικά κάθε κατηγορία.

Ο Gaiman αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς και επιδραστικούς Εγλλέζους συγγραφείς των τελευταίων δεκαετιών, έχοντας στο ενεργητικό του αναρίθμητα εμβληματικά μυθιστορήματα, διηγήματα και graphic novels. Τα τελευταία χρόνια, ο Βρετανός δημιουργός έχει ασχοληθεί στενά με τις τηλεοπτικές μεταφορές των έργων του, και τα αποτελέσματα (όπως το «Good Omens» της Amazon αλλά και το «The Sandman» του Netflix) έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

To τελευταίο επεισόδιο του «Good Omens» αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σύντομα στη Σκωτία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.