TV & Media

Κατερίνα Τσάβαλου: Είμαστε υποκριτές, αυτά περί bodyshaming είναι όλα μούφα

Τι είπε για τη μητρότητα, το διαζύγιο αλλά και το πολιτικά ορθό της εποχής

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κατερίνα Τσάβαλου: Τι είπε για τη μητρότητα, το διαζύγιο αλλά και το πολιτικά ορθό της εποχής

Για τη μητρότητα, το διαζύγιο αλλά και το πολιτικά ορθό της εποχής μίλησε η Κατερίνα Τσάβαλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αμηχανία που της προκαλεί η δημοσιότητα ενώ ισχυρίστηκε πως υπάρχει υποκρισία γύρω από το θέμα του body shaming.

«Η δημοσιότητα πιο πολύ με φρικάρει σε σχέση με άλλες μαμάδες. Μου έχει τύχει να είμαι σε παιδικό πάρτι, σε παιδική χαρά και να μιλάω με μία, αυτή είχε εκείνη την ώρα το κινητό της. Μου μιλάει, κάτι λέμε για τα παιδιά, και σε κάποια φάση με ρωτάει "καλέ, είχες πάρει τόσα κιλά στην εγκυμοσύνη;"», ανέφερε η Κατερίνα Τσάβαλου και στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Την ώρα δηλαδή που μιλούσαμε με έψαχνε στο ίντερνετ και έβλεπε κιλά, τα πάντα. Αυτό με φέρνει σε μία αμηχανία, όπως όταν με ρωτάνε για άλλους ηθοποιούς αν χωρίσανε και τα λοιπά».

Ως προς το body shaming υποστήριξε πως το θεωρεί υποκρισία σημειώνοντας: «Δεν είναι φοβερό που τα κιλά απασχολούν τόσο πολύ τον κόσμο; Τώρα μου λένε "μπράβο σου, έγινες όπως ήσουν". Είμαστε υποκριτές. Μας απασχολούν τα κιλά, το με ποιον είναι ο ένας και ο άλλος, όλα αυτά που λέγονται στις εκπομπές και λέμε ότι δεν πρέπει να λέγονται. Όλα αυτά περί bodyshaming είναι όλα μούφα. Αν καθίσεις στις παρέες και ακούσεις τι λέγεται», σημείωσε και κατέληξε:

«Όταν μας κάνουν ένα κομπλιμέντο, είναι σαν να θέλουμε να το διώξουμε. Όταν σου πουν ότι πήρες κιλά, κάπως θα το συζητήσεις».