TV & Media

Δημήτρης Μοθωναίος για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω»

Ο ηθοποιός διέκοψε τη συνεργασία με τη γνωστή μάνατζερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Μοθωναίος μας ξεναγεί στη δική του Αθήνα

Δημήτρης Μοθωναίος: Τι ανέφερε για την Έλενα Χριστοπούλου

Ο Δημήτρης Μοθωναίος απάντησε πρώτη φορά για τη λήξη της συνεργασίας του με την μάνατζερ του, Έλενα Χριστοπούλου.

«Έκανα διάφορες αλλαγές φέτος σε όλους τους συνεργάτες, άλλαξα και λογιστή. Αλλάζουμε. Δεν τσακώνομαι με τους ανθρώπους, οι κύκλοι συνεργασίας ολοκληρώνονται και κλείνουν. Αλλάζουμε συνεργάτες, δεν είναι κάτι φοβερό», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε τότε: «Οι συνεργασίες τελειώνουν», με τον ηθοποιό να γελάει. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε από την πλευρά του: «Οι συνεργασίες – σχέσεις, η λεγόμενη… mamager». Ο Δημήτρης Μοθωναίος απάντησε: «Έχω μάνα, δεν ψάχνω. Γνωρίζω ότι οι επαγγελματικές σχέσεις αν μπερδεύονται με αυτά, κάτι δεν πάει καλά» τόνισε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η απόφαση του Δημήτρη Μοθωναίου να αποχωρήσει από την εταιρεία της μάνατζερ μοντέλων, έγινε γνωστή προ μηνών. Ο ηθοποιός που μέχρι πριν μερικούς μήνες βρισκόταν στην κορυφή της σελίδας μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πλέον δεν είναι πουθενά, κάτι που αποδεικνύει την διακοπή της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θεωρούνταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της Έλενας Χριστοπούλου ωστόσο πλέον η σχέση τους έχει διακοπεί και μάλιστα όχι μόνο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο αφού έχουν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλον και στα social media.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.