TV & Media

Έκτορας Μποτρίνι: Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, είπαν ότι αφαίρεσα χολή και νεφρό

Τι είπε ο σεφ για τα fake news, το πόσο τον απασχολούν αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
botrini.png
Έκτορας Μποτρίνι © instagram

Έκτορας Μποτρίνι: Τι είπε ο σεφ για τα fake news, το πόσο τον απασχολούν αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή

Για ένα πρόσφατο δημοσίευμα που τον ήθελε να έχει υποστεί αφαίρεση νεφρού και χολής μίλησε ο Έκτορας Μποτρίνι.

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ο Έκτορας Μποτρίνι αναφέρθηκε στα fake news που κυκλοφορούν για τον ίδιο ενώ μίλησε και για τον Μάρκο Σεφερλή.

«Το τελευταίο διάστημα λένε πολλά και για τα δικά μου. Εγώ, τώρα, μόλις βγήκα από το νοσοκομείο που μου αφαίρεσαν τη χολή και το νεφρό, τέτοια πράγματα λένε. Θέλω να πω ότι για τη μόνη χολή που μου έχουν κόψει… ο Μάρκος μου την κόβει συνέχεια με όλες τις πλάκες που κάνει! Κατά τα άλλα δεν έχει συμβεί τίποτα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θύμωσα γιατί… με τι να θυμώσω; Με το τίποτα; Δηλαδή ο καθένας γράφει ό,τι θέλει και είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση, άρα δεν υπάρχει λόγος. Εντάξει, κατά καιρούς γράφουν και άλλα χειρότερα. Εδώ για τον Μάρκο γράφουν τόσα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d531qgt7iz5d)

Κλείνοντας, για την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Μάρκο Σεφερλή είπε: «Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρω αλλά θεωρώ ότι σε γενικές γραμμές με την εκπομπή ξεκινήσαμε υποτονικά, έχουμε ανέβει, τώρα πάμε αρκετά καλά και νομίζω ότι όλα είναι πολύ καλά. Στο κανάλι βλέπω ότι η σχέση με τον Μάρκο είναι πάρα πολύ καλή, δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται πίσω, αλλά απ’ ότι βλέπω και καταλαβαίνω όλα μια χαρά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.