TV & Media

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Έχει στιγμές διαύγειας

Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Καίτη Γκρέυ με την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη
Η Καίτη Γκρέυ με την εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη © NDP Photo Agency

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της

Για την κατάσταση της υγείας της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ, μετά την πρόσφατη περιπέτειά της μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Αρχικά, Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την ίδια, που πρόσφατα χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ενός κολικού. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Απλά πέρασα έναν φριχτό κολικό. Ο πόνος ήταν απίστευτος, εύχομαι να μην το περάσει κανείς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί η Καίτη Γκρέυ έχει βγει από το νοσοκομείο και είναι στο σπίτι. Μπορούμε να πούμε ότι το ξεπέρασε όλο αυτό το περιστατικό με το εγκεφαλικό. Υπάρχουν στιγμές διαύγειας, όπου μας καταλαβαίνει, μας ακούει. Προσπαθούμε να της μιλάμε συνεχώς και να αισθάνεται την παρουσία μας», είπε και πρόσθεσε πως η οικογένειά της προσπαθεί να βρίσκεται διαρκώς κοντά στην Καίτη Γκρέυ:

«Έχει αρκετά προβλήματα και μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή το οτιδήποτε… ο Θεός μόνο ξέρει».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d52yupti7q75)

«Δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής. Αλλά εύχομαι το καλύτερο και αν είναι τα παιδιά να είναι μαζί και να είναι καλά, πολύ ωραία. Την Κατερίνα δεν την γνωρίζω και θέλω πάρα πολύ να τη γνωρίσω. Είναι ένα κορίτσι που μέσα από το Survivor την έχω αγαπήσει πάρα πολύ και τη θαυμάζω», είπε καταλήγοντας σχετικά με τις φήμες πως ο Σάββας Γκέντσογλου, ο πρώην σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, και η Κατερίνα Δαλάκα είναι σε σχέση

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.