TV & Media

Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου

Η εξομολόγηση για τη μητρότητα

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιούλικα Σκαφιδά
Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου © Instagram / Ant1

Γιούλικα Σκαφίδα: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα και η απάντηση για τα περί μονογονεϊκής οικογένειας

Η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, για τη γέννηση του γιου της και διευκρίνισε ότι δεν μεγαλώνει μόνη το παιδί της, απαντώντας στο πώς ξεκίνησε η παρανόηση ότι πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια. 

«Είναι μια γλυκιά ευθύνη αλλά είναι και πολύ κουραστικό το σπορ της μητρότητας» είπε αρχικά η Γιούλικα Σκαφιδά και πρόσθεσε: «Άλλαξε πολύ η ζωή μου και είμαι αφοσιωμένη στο παιδί. Είναι μια πολύ γλυκιά ευθύνη είναι και πολύ κουραστικό το σποτ της μητρότητας. Έμεινα 9 μήνες στο σπίτι. Δεν έχω νιώσει ακόμα ότι δουλεύω, γιατί έχω τη μητέρα μου και βοήθεια, οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο».

Γιούλικα Σκαφιδά: Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια

Στη συνέχεια, η Γιούλικα Σκαφιδά ανέφερε ότι δεν είναι μονογονέας. «Δεν είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν πήγα σε μια εκπομπή και πριν μου μιλήσουν για το οτιδήποτε, άρχισαν να μου λένε για τη σημασία και τη γενναιότητα των μαμάδων που μεγαλώνουν μόνες τους το παιδί τους. Βγαίνουμε στον αέρα, ήταν ζωντανή η εκπομπή, δεν μπορούσα να το πω εκείνη την ώρα.

Δεν είναι ωραίο, είναι άδικο, δεν είμαι μόνη μου, οπότε θέλησα να το τακτοποιήσω. Δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.