TV & Media

Χάρης Ρώμας για Μάρκο Σεφερλή: Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό, γούστο του και καπέλο του

Τι είπε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάρκος Σεφερλής
Ο Μάρκος Σεφερλής © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Χάρης Ρώμας: Τι είπε για τις επιθέσεις στον Μάρκο Σεφερλή και τα σχόλια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το Ηρώδειο

Για τον Μάρκο Σεφερλή και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλησε ο Χάρης Ρώμας.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας υποστήριξε ότι η σάτιρα δεν έχει όρια, ενώ αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Αργυρό τόνισε πως απαιτείται μια αισθητική για να εμφανιστεί κανείς στην Επίδαυρο ή το Ηρώδειο.

Μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή, ο ηθοποιός σημείωσε πως έχει το δικό του φανατικό κοινό και κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d519nux7mtbd)

«Εγώ θα πω στον Μάρκο ότι για καλό του είναι αυτό που γίνεται. Το θέατρό του το δουλεύει με την αξία του ο άνθρωπος. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό. Γούστο του και καπέλο του. Εδώ δεν παίζει το “μου αρέσει-δεν μου αρέσει”. Είναι εκεί, και καλά κάνει και κάνει τη δουλειά του με αυτόν τον τρόπο. Η σάτιρα δεν έχει όρια, είναι γεγονός. Απλά επισημαίνω ότι δεν είμαστε όλοι Αριστοφάνηδες ή σε αυτό το επίπεδο της ευθύβολης σάτιρας του Αριστοφάνη» και πρόσθεσε:

«Υπάρχει κάποια αισθητική στην Επίδαυρο που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να παίξει εκεί… Το όριο το βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ο καθένας βάζει το δικό του όριο. Για το Ηρώδειο ισχύει το ίδιο που είπα και για την Επίδαυρο. Φαντάζομαι ότι, μέσα από μια κατάλληλα δομημένη παράσταση και ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα επέλεξε τα τραγούδια του… Δε πήγα να το δω».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.