TV & Media

The Voice: Ξεχώρισε η Angel η τρανς εγγονή της τραγουδίστριας Δούκισσας

Η 18χρονη επέλεξε να γίνει μέλος της ομάδας της Έλενας Παπαρίζου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Voice: «Το drag με βοήθησε πολύ, όταν βαφόμουν έβλεπα τη γυναίκα που ήθελα να είμαι»
© screenshot/youtube

The Voice: Ξεχώρισε η Angel η τρανς εγγονή της Δούκισσας

H εγγονή της αείμνηστης τραγουδίστριας Δούκισσας, Angel, βρέθηκε στα blinds auditions του «The Voice» και μίλησε για το πώς τη βοήθησε το drag.

«Η γιαγιά της Angel είναι η Δούκισσα» αποκάλυψε η μητέρα της στον Γιώργο Καπουτζίδη και στη συνέχεια την διεκδίκησαν οι κριτές του «The Voice» Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Μαζωνάκης, που είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους.

Στο εισαγωγικό της βίντεο, η Angel δήλωσε: «Τα τακούνια μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Φορούσα τα τακούνια της μαμάς μου και χόρευα στο σπίτι. Στην καραντίνα προσπαθούσα πάρα πολύ να βρω ποια είμαι, γράφτηκα σε μια σχολή χορού.

Το drag με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί την ώρα που βαφόμουν, έβλεπα τη γυναίκα που θα ήθελα να είμαι. Είμαι η Angel, είμαι 18 και μένω στην Αθήνα κι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το τραγούδι, τον χορό και το μακιγιάζ.

Έχω πάρα πολλή στήριξη από όλους τους φίλους και την οικογένειά μου, τους αγαπώ όλους. Είναι αυτοί που μου είπαν μην το παρατήσεις ποτέ, γιατί αυτό είσαι εσύ. Και μη σε ρίχνει τίποτα, ούτε το τι λέει ο κόσμος. Υπάρχει πολύς κόσμος που μου έχει πει "συγνώμη που σε έκρινα πριν σε γνωρίσω" κι αυτό με ακούμπησε πάρα πολύ μέσα μου και χάρηκα.

Είμαι γεννημένη για να τραγουδάω, να είμαι πάνω σε σκηνές και να δείχνω στον κόσμο την τέχνη μου. Θέλω να με αγαπήσει ο κόσμος μέσα από την τέχνη μου και γι’ αυτό που είμαι. Η μουσική υπήρχε στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία, από την ηλικία των 4. Όσο μεγάλωνα κι έβλεπα διάφορες τραγουδίστριες, σαν ένα μικρό αγοράκι κι εγώ, ήθελα να μοιάσω σε αυτές οπότε έβαζα τακούνια. Τώρα που μεγάλωσα, θεωρώ ότι έχω μοιάσει, πιστεύω ότι είμαι μία πολύ καλή performer. Η μαμά μου είναι η νο 1 φαν μου», είπε παρουσιάζοντας τον εαυτό της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.