TV & Media

The Voice: Η αναπάντεχη audition της Τραϊάνας Ανανία

Σε ποια ομάδα θα συμμετέχει

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Voice: Η αναπάντεχη audition της Τραϊάνας Ανανία - Σε ποια ομάδα θα συμμετέχει

Το βράδυ του Σαββάτου, οι τηλεθεατές του The Voice είχαν μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία ανέβηκε στη σκηνή για να δοκιμάσει την τύχη της στο μουσικό τάλεντ σόου.

Η Τραϊάνα Ανανία αποφάσισε να αλλάξει ρότα και να αφήσει τις θεατρικές παραστάσεις για το τραγούδι. Όπως δήλωσε: «Είμαι εδώ γιατί αυτό το καλοκαίρι πήρα απόσταση από την πόλη, δούλεψα πάνω στον εαυτό μου και αποφάσισα να αφήσω πίσω μου ό,τι με έχει πληγώσει, είτε αυτό αφορά τη δουλειά είτε προσωπικά ζητήματα».

«Όλα αυτά κάπως θεραπεύτηκαν και τώρα θέλω να δημιουργήσω νέες εμπειρίες στην Τραϊάνα και να δέχομαι οποιαδήποτε πρόκληση μού προκύπτει. Ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ότι τραγουδάω επαγγελματικά και με αντιμετωπίζουν σαν μια ηθοποιό με καλή φωνή. Από το δεύτερο έτος της δραματικής σχολής δούλευα στο θέατρο και τα βράδια δούλευα σαν χορεύτρια στα κλαμπ. Μετά από δυο χρόνια στον χορό, μπήκα σαν τραγουδίστρια στο βράδυ» πρόσθεσε η 35χρονη καλλιτέχνιδα.

Η Τραϊάνα Ανανία τραγούδησε την επιτυχία «Σεντόνια» της Άννας Βίσση με την Έλενα Παπαρίζου να είναι η μοναδική από τους coaches που γύρισε την καρέκλα της και τελικά την πήρε στην ομάδα της.

Η Τραϊάνα δεν θέλησε να χαιρετίσει από κοντά τους Χρήστο Μάστορα και Πάνο Μουζουράκη, οι οποίοι παρόλο που την γνώριζαν δεν γύρισαν τις καρέκλες τους. Μάλιστα όπως είπε η ηθοποιός απευθυνόμενη στην Παπαρίζου «σήμερα έχω και γενέθλια και είσαι το δώρο μου».