TV & Media

Εκατομμυριούχος: Τον έκαψε η ερώτηση των 100.000 για τα τακούνια

Πρώτη φορά παίκτης βρέθηκε τόσο κοντά να κερδίσει το τεράστιο ποσό

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εκατομμυριούχος: Τον έκαψε η ερώτηση των 100.000 για τα τακούνια - Πρώτη φορά παίκτης βρέθηκε τόσο κοντά να κερδίσει το τεράστιο ποσό

Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό ο Δημήτρης Παγανός Κουκάκης, ο παίχτης που έφτασε μια ανάσα από τις 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Παγανός Κουκάκης ήταν ο πρώτος παίκτης του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» που έφτασε τόσο κοντά στο να απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σωστά και να γράψει ιστορία!

Έχοντας αρχίσει από την προηγούμενη ημέρα την προσπάθεια του, μιας και μεσολάβησε η απαραίτητη διακοπή λόγω της ολοκλήρωσης του χρόνου του επεισοδίου, ο υποψήφιος… Εκατομμυριούχος βρέθηκε να «παλεύει» για πρώτη φορά για το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο.

Εκατομμυριούχος: Τον έκαψε η ερώτηση των 100.000 για τα τακούνια

Η 15η και τελευταία ερώτηση που του έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν η εξής:

«Ψηλά τακούνια φορούσαν από τον 10ο αιώνα στην Περσία οι άντρες…» ρώτησε τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις να είναι:

  • Α. Βασιλείς,
  • Β. Ιππείς,
  • Γ. Ιερείς,
  • Δ. Καλλιτέχνες.

Ο Δημήτρης αρχικά είπε: «Είμαι στο Α, από την αρχή, δεν ξέρω. Από την αρχή μου κόλλησε και ενστικτωδώς κλείνω στον βασιλιά», είπε στον Αρναούτογλου με τον χρόνο να περνάει. «Θέλω να το ρισκάρω, ρε Γρηγόρη. Θα στεναχωρηθώ άμα είναι λάθος αλλά δεν ξέρω… Αν δεν μου «γυάλιζε» κάτι θα σταματούσα, αλλά μου γυαλίζει τώρα».

Οι 100.000€ ήταν εκεί, αλλά ένα λάθος μπορούσε να του στοιχίσει και να χάσει και τις 30.00 που είχε κατοχυρώσει και να φύγει με μόλις 5.000€.

«Θα ‘ναι ωραία πληροφορία για να την μάθουμε αλλά… Γρηγόρη μου, θα σταματήσω» δήλωσε ο Δημήτρης για να βάλει τέλος στην… ηρωϊκή του αυτή διαδρομή στο παιχνίδι του ΑΝΤ1.

Για την ιστορία του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ωστόσο ο Δημήτρης απάντησε το Β. Ιππείς και… ήταν το Β. Ιππείς! Όπως αποκαλύφθηκε είχε πέσει μέσα και σε αυτή την ερώτηση....