TV & Media

Πάνος Κοκκινόπουλος: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γέμιζε θέατρα αλλά ηθοποιός δεν ήταν

Με αφορμή την συζήτηση για τον Μάρκο Σεφερλή

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Κοκκινόπουλος: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γέμιζε θέατρα αλλά ηθοποιός δεν ήταν
© NDP

Πάνος Κοκκινόπουλος: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γέμιζε θέατρα αλλά ηθοποιός δεν ήταν

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος αναφέρθηκε και στις υποκριτικές ικανότητες της Αλίκης Βουγιουκλάκη με αφορμή τον Μάρκο Σεφερλή κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης του. 

Όταν ρωτήθηκε για τον Μάρκο Σεφερλή και τα σχόλια που έχουν ακουστεί για το ταλέντο του ως ηθοποιός, ο Πάνος Κοκκινόπουλος είπε: «Δεν έχω πάει ποτέ μου στο Δελφινάριο για να δω τον Σεφερλή. Μπορεί να είναι καλός, διάλεξε τον δικό του δρόμο. Το ότι γεμίζει θέατρα δεν σημαίνει ότι είναι καλός ηθοποιός. Και η Αλίκη τα γέμιζε. Ήταν καλή ηθοποιός; Είχε λάμψη, ήταν σταρ, αλλά ηθοποιός δεν ήταν, μην τρελαθούμε».

Όσον αφορά για το #metoo «Δεν εξυγιάνθηκε ο χώρος με το #metoo, απλά μπήκαν κάποια πράγματα καλύτερα στη θέση τους. Δουλεύουν ο Λιγνάδης και ο Φιλιππίδης; Παλιά τον είχα πάρει τον Πέτρο στην "Ανατομία". Ήταν φρέσκος και πολύ καλός. Δεν πρέπει να περάσουν λίγο χρόνο μέσα;».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Γιώργο Κιμούλη: «Ας παίξει όπου θέλει. Τι με ενδιαφέρει εμένα; Ουσιαστικά δεν έχει καταδικαστεί για βιασμούς και τέτοια. Ήταν πολύ απότομος και περίεργος. Καθένας έχει τα χούγια του».

Για τη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη στην Παναγιώτα Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση, είπε: «Η Παναγιώτα είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου. Παναγιώτα, αν με ακούς, έρχομαι εγώ για μάρτυρας υπέρ σου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.