TV & Media

The Reunion: Το Χ αποθέωσε την επιστροφή Τανιμανίδη-Μαυρίδη στο πρώτο επεισόδιο

Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή στην κορυφή των trends στο Χ

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Reunion: Το Χ αποθέωσε την επιστροφή Τανιμανίδη-Μαυρίδη στο πρώτο επεισόδιο - Η νέα ταξιδιωτική εκπομπή στην κορυφή των trends στο Χ

Μετά από χρόνια χωριστής πορείας, οι δύο παρουσιαστές, γνωστοί από το «World Party», ξανασυναντήθηκαν στην οθόνη για να ξεκινήσουν μια καινούργια τηλεοπτική περιπέτεια. Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης μας σύστησαν το «The Reunion» και η πρεμιέρα του εντυπωσίασε τους τηλεθεατές.

Το πρώτο επεισόδιο του «The Reunion» παρουσίασε το ταξίδι τους στην Ουγκάντα και επικεντρώθηκε σε τρεις εμπειρίες που ενθουσίασαν αλλά και συγκίνησαν τους τηλεθεατές.

«Έχουν περάσει τα χρόνια, νομίζω ότι είμαστε πάρα πολύ ώριμοι και άξιζε γενικότερα να έχουμε μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή μας για να το ξαναζήσουμε», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης στην κάμερα του «The Reunion» λίγο πριν την αναχώρηση για Ουγκάντα.

«Έχουν περάσει 8, 9, 10 χρόνια περίπου και αυτή τη φορά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν αλλαγές. Η μεγαλύτερη διαφορά, αυτό δηλαδή που κραυγάζει από μακριά, είναι ότι πλέον έχω δυο παιδιά και το να ταξιδεύεις, ενώ αφήνεις πίσω σου μια οικογένεια, αλλάζει κάπως τα πράγματα», υπογράμμισε, επίσης, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Αποθεωτικά σχόλια στο Χ για το The Reunion

Η καινούρια εκπομπή κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή των trends του ελληνικού Χ. Αρκετοί τόνισαν τη μοναδικότητα της εκπομπής, υπογραμμίζοντας ότι έχει δώσει «άλλο νόημα στις ταξιδιωτικές εκπομπές».

Τα εντυπωσιακά πλάνα δεν πέρασαν απαρατήρητα, καθώς οι τηλεθεατές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επανασύνδεση των δύο.