TV & Media

Λάκης Λαζόπουλος: Στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί φεστιβάλ γελοιότητας

«Ο Τσίπρας σηκώθηκε κι έφυγε την ώρα που έπρεπε να φύγει» σχολιάζει ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λάκης Λαζόπουλος
Λάκης Λαζόπουλος: Στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί φεστιβάλ γελοιότητας © EUROKINISSI

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, τον Αλέξη Τσίπρα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Λάκης Λαζόπουλος χαρακτήρισε «φεστιβάλ γελοιότητας» όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κοινωνία θα στραφεί πλέον προς το ΠΑΣΟΚ. 

«Ο Τσίπρας, τον οποίο εκτιμούσα, μια χαρά σηκώθηκε και έφυγε την ώρα που έπρεπε να φύγει. Ένας άνθρωπος που ξέρει να φεύγει, για μένα είναι καλό», δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στο ΒΗΜΑgazino, σύμφωνα με απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο Mega. 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα φεστιβάλ γελοιότητας, όπου ο ένας γελοίος προσπαθεί να αποδείξει στον άλλον ποιος είναι πιο σοβαρός. Θεωρώ πως η κοινωνία θα στραφεί προς το ΠΑΣΟΚ. Στο ΠΑΣΟΚ τον Γερουλάνο τον έβλεπα ως ένα συμπαθές πρόσωπο», πρόσθεσε. 

Σε ό,τι αφορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο ηθοποιός είπε ότι τη συμπαθεί πολύ «παρότι όταν μιλάει της πετάω τελείες από μακριά. Δεν θέλει να κλείσει μια πρόταση γιατί “φτιάχνεται” επειδή αυτό που ακούει από τον εαυτό της, της αρέσει πάρα πολύ και βρίσκει έναν τρόπο να το επαναλαμβάνει. Είναι σαν μια γυναίκα στην κουζίνα που αφαιρείται κοιτάζοντας από το παράθυρο και χτυπάει τη μαγιονέζα στο μπλέντερ τόσο πολύ που στο τέλος τής κόβει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.