TV & Media

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του υπό άκρα μυστικότητα

Τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο φίλος του, Χάρης Δούκας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του υπό άκρα μυστικότητα
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του υπό άκρα μυστικότητα © NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Παντρεύτηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος υπό άκρα μυστικότητα  - Τον πολιτκό γάμο τέλεσε ο φίλος του, Χάρης Δούκας 

Το επόμενο βήμα με τον επί χρόνια σύντροφό του έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος υπό άκρα μυστικότητα την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αθηνών.

Ο γάμος του Φώτη Σεργουλόπουλου έγινε γνωστός μέσα από την εκπομπή του MEGA, Buongiorno, όπου δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την όμορφη αυτή στιγμή στην οποία μάρτυρας ήταν η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη. Την Τελετή έκανε ο φίλος του Φώτη Σεργουλόπουλου και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

«Είναι ένα ζευγάρι που είναι χρόνια μαζί», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως υπάρχουν πλάνα, ωστόσο επέλεξαν να μην τα προβάλλουν γιατί δεν είναι σωστό, εφόσον δεν ήθελε ο ίδιος να το δημοσιοποιήσει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4yqi2qc56p5)

Τι έλεγε για τον γάμο ο Φώτης Σεργουλόπουλος

Πρόσφατα, ο παρουσιαστής είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» για τη σημασία που έχει στη ζωή του ο γάμος. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Ο γάμος που μπορεί να έρθει μετά από μακροχρόνια σχέση να είναι μια σύμβαση οικογενειακή για να σε κρατήσει. Όταν δεν υπάρχει αυτή η σύμβαση, μπορεί στη λήξη αυτού να μην το αντέξεις και να φύγεις ή να σε εγκαταλείψουν. Δεν θα το παλέψεις τόσο πολύ ή θα το παλέψεις σε σημείο που θα πεις πνίγομαι και φεύγω. Ίσως για αυτό αυτές οι σχέσεις μπορούν εύκολα να διαλυθούν. Μετά από ώριμη σκέψη μπορεί να γίνεις εύκολα φίλος κάτι που δεν γίνεται σε ένα διαζύγιο. Έχει τα καλά του έχει και τα κακά του. Στις σχέσεις με ανθρώπους του ίδιου φύλου το ότι δεν υπήρχε μια σύμβαση, μια κοινωνική αποδοχή είναι ένα συμβόλαιο τιμιότητας. Μπορεί να φαίνομαι συντηρητικός αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι συντηρητικός απλώς έχω αρχές. Βασικότερη αρχή μου είναι η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. Να σέβομαι τον άλλον που έχω απέναντί μου».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cz02tetk0vxl)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.