TV & Media

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τη ληστεία στο σπίτι τους: Είδα τον Διονύση στα μάτια μου γίγαντα

«Θα μπορούσαν να μας ξεκάνουν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τη ληστεία στο σπίτι τους: Είδα τον Διονύση στα μάτια μου γίγαντα
Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τη ληστεία στο σπίτι τους © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η Καίτη Γαρμπή μίλησε για τη ληστεία στο σπίτι τους: Είδα τον Διονύση στα μάτια μου γίγαντα - Η συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» ππου θα προβληθεί την Κυριακή

Mια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Καίτη Γαρμπή στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» με τον Τάσο Τρύφωνος που θα προβληθεί την Κυριακή (20.10),όπου αναφέρθηκε στην ένοπλη ληστεία που βίωσε με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή σε εκείνες τις δύσκολες στιγμές, εξυμνώντας την ψυχραιμία και τον χειρισμό του συζύγου της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την ισχυρή προσωπικότητα του συζύγου της, αποκαλώντας τον «σύγχρονο ιππότη» που την κάνει να νιώθει βασίλισσα στα 30 χρόνια γάμου τους. «Έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που μας κρατάει». Η σχέση τους παραμένει δυνατή, χάρη στην αλληλοεκτίμηση και την αγάπη που έχουν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πώς ένιωσε βαθύ θαυμασμό για τον Διονύση Σχοινά, καθώς παρέμεινε ψύχραιμος και αντιμετώπισε τους ληστές με ηρεμία. «Εκείνη τη στιγμή το ότι o άντρας μου το χειρίστηκε τόσο σωστά, με έκανε να τον δω στα μάτια μου γίγαντα. Ήταν ψύχραιμος», δήλωσε, αναφέροντας ότι οι δράστες, αν το ήθελαν, θα μπορούσαν να τους είχαν αφαιρέσει τη ζωή.

«Πραγματικά, θα μπορούσαν οι άνθρωποι αυτοί πάνω στην τρέλα τους – δεν τους κόστιζε τίποτα – να ρίξουν τρεις σφαίρες και να μας ξεκάνουν», τόνισε, αναδεικνύοντας έτσι τη σοβαρότητα της κατάστασης και πόσο κοντά στον θάνατο έφτασαν.

Παράλληλα η Καίτη Γαρμπή εξέφρασε την πίστη στη σχέση τους αλλά σημείωσε πως αν ο σύζυγός της βρει άλλη, εκείνη δεν θα του σταθεί εμπόδιο. Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ο Διονύσης να την ενημέρωνε πως είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, δήλωσε: «Θεός φυλάξοι, αλλά δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη».

ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ | Τάσος Τρύφωνος - Καίτη Γαρμπή (2024) - TRAILER

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.