TV & Media

Τι απαντά το Συνδικάτο Εργαζόμενων του ΟΑΣΑ στη Μπάγια Αντωνοπούλου

Μετά την καταγγελία της παρουσιάστριας για λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπάγια Αντωνοπούλου: Τι απαντά το Συνδικάτο Εργαζομένων στον ΟΑΣΑ για την καταγγελία της περί λεκτικής επίθεσης από οδηγό λεωφορείου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατήγγειλε την Τρίτη (15.10) ότι δέχθηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου. 

Σήμερα (16.10) ο Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, μίλησε για την καταγγελία της Μπάγιας Αντωνοπούλου, παραθέτοντας όσα του περιέγραψε ο συνάδελφός του. 

«Ο συνάδελφός μου είναι ψυχολογικά χάλια. Δεν είναι εύκολο για έναν απλό άνθρωπο να βλέπει τον εαυτό του στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση. Εμένα μου περιέγραψε ο οδηγός ότι κινούμενος στο Περιστέρι με το λεωφορείο το οποίο είχε κόσμο μέσα, μπροστά του υπήρχε ένα ΙΧ, δεν ήξερε ότι στη θέση του οδηγού είναι η κα. Αντωνοπούλου, αυτός μου περιέγραψε ότι το ΙΧ πήγαινε από τη μία λωρίδα στην άλλη. Πήγαινε ζικ ζακ», είπε ο κ. Νικολακόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου οδηγούσε επικίνδυνα. 

«Σε κάποια στιγμή είδε ότι το ΙΧ πήγε να πέσει πάνω στο διάζωμα. Κόρναρε ο οδηγός, άναψε τα φώτα για να προειδοποιήσει, το ΙΧ πήγαινε με μικρή ταχύτητα και δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό. Φτάνοντας στη στάση Αγίου Αντωνίου στο μετρό, πήγε δίπλα στο αυτοκίνητο της κας Αντωνοπούλου, και είδε ανοιχτό το παράθυρο, με την οδηγό η οποία στον αριστερό μηρό είχε το κινητό της και κοιτούσε το κινητό. Βλέποντας την κα Αντωνοπούλου της έκανε μια παρατήρηση να πιάσει το τιμόνι γιατί θα γίνει ατύχημα. Ο οδηγός μου είπε ότι δεν την έβρισε», μετέφερε ο Φώτης Νικολακόπουλος, Γ.Γ. συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Τι κατήγγειλε η Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατήγγειλε ότι δέχθηκε λεκτική επίθεση από οδηγό λεωφορείου στο Περιστέρι. 

Σύμφωνα με την ίδια, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου του 2024 όταν η Μπάγια Αντωνοπούλου δημοσίευσε βίντεο στο instagram, με τα τελευταία δευτερόλεπτα του επεισοδίου ανάμεσα στον οδηγό και την ίδια. Όπως είπε, ο οδηγός λεωφορείου έγινε έξαλλος επειδή δεν τον άφησε να περάσει μπροστά από το αυτοκίνητό της.

«Συνέβη μόλις στην Εθνάρχου Μακαρίου στο Περιστέρι. Ο συγκεκριμένος οδηγός λεωφορείου μου επιτέθηκε με αισχρές εκφράσεις και απειλές. Δε πρόλαβα δυστυχώς να τραβήξω βίντεο για να ακούσετε τι έλεγε το στόμα ενός ανθρώπου που μεταφέρει καθημερινά κόσμο. Αυτός είναι ο νταής. Φρόντισε να με προειδοποιήσει ότι αν τολμήσω να ανεβάσω το βίντεο, θα έρθει να με βρει. Τα συμπεράσματα δικά σας» ανέφερε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην ανάρτησή της.

«Δεν έκανα κάτι που να προκαλέσει τον οδηγό» υποστήριξε η Μπάγια Αντωνοπούλου σε τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσα να τον αφήσω να περάσει και άρχισε να τραμπουκίζει. Άνοιξε το παράθυρο και άρχισε να με βρίζει χυδαία» ανέφερε.