TV & Media

Η Μαρία Μπακοδήμου για την περιπέτεια υγείας: Φοβήθηκα για τη ζωή μου

Όσα αποκάλυψε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Μπακοδήμου
Η Μαρία Μπακοδήμου για την περιπέτεια υγείας: Φοβήθηκα για τη ζωή μου © NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στους δημοσιογράφος για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της και τη νοσηλεία της στην Εντατική μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη. 

«Έπαθα ένα αλλεργικό σοκ από φάρμακο», είπε η Μαρία Μπακοδήμου και πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολη κατάσταση, γιατί τρομάζεις πάρα πολύ. Αισθάνεσαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να φύγεις από κάτι που δεν έχεις υπολογίσει. Νομίζεις ότι είμαστε πάρα πολύ δυνατοί, ότι είμαστε καλά, αλλά μπορεί να συμβεί. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά μετά, αφού συνέβη κατάλαβα πόσο σοβαρό ήταν. Χρειάστηκα μέρες για να ξεκουραστώ. Τα κοντινά μου πρόσωπα ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή. Κι αυτό είναι πολύ ωραία αίσθηση ότι υπάρχουν δικοί σου άνθρωποι, είναι κοντά σου, σε αγαπούν, είναι εκεί να σε υποστηρίξουν, να σε βοηθήσουν».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η μητέρα της και άλλα πρόσωπα της οικογένειάς της, έμαθαν για την περιπέτειά της όταν πλέον είχε λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο«Δεν το ξέρανε για να έρθουν εκεί. Το μάθανε τη μέρα που γύρισα στο σπίτι, που ένα δημοσίευμα έκανε και τη μαμά μου να το μάθει, αυτό μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4w5cgg4d4xt)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.