TV & Media

Ρατσιστική επίθεση Super Kικής σε Χρήστο Μάστορα: «Την έφαγε τη Μαρινέλλα, Αλβανός δεν είναι; Ξέρουν αυτοί από μάγια»

Η απάντηση της σε παρουσιαστές εκπομπής που την σχολίασαν

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Super Κική: Αδιανόητο σχόλιο για τον Χρήστο Μάστορα και την Μαρινέλλα

H διαδικτυακή περσόνα Super Κική σχολίασε το γεγονός ότι η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της τον Χρήστο Μάστορα με ένα αδιανόητο σχόλιο.

«Την “έφαγε”, την “έφαγε” το μαγιολίκι του Μάστορα. Αλβανός δεν είναι ο Μάστορας; Ξέρουν αυτοί από μάγια», είπε στη συνέχεια η Super Κική έχοντας δίπλα της τον Fipster.

«Κρατάει ουδέτερη στάση. Ο άνθρωπος εδώ πέρα έχει έρθει με κίνδυνο τη ζωή του. Πρέπει να το εκτιμήσουμε έτσι; Γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να χάσει την καριέρα του», είπε η Super Κική για τον Fipster.

To απόσπασμα από την εκπομπή της Super Κικής σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή της, το πρωί της Δευτέρας (14/10).

«Αν τα λέγαμε στην τηλεόραση, θα μας είχαν κρεμάσει αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά θλίβομαι πάρα πολύ με αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά. Αυτά που είπε μηνύσιμα» είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Εγώ τον Φίλιππο τον ξέρω και τον εκτιμώ και τον συμπαθώ, αλλά με αυτό που βλέπω νομίζω ότι έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση. Το λέω με αγάπη και στον Fipster. Πρέπει να μαζευτεί λίγο το πράγμα. Και νιώθω λίγο ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται στο YouTube και κάνουν τέτοιες εκπομπές -καλά κάνουν και βγάζουν λεφτά- κάθονται και κρίνουν με χυδαία σχόλια τους άλλους. Αν αυτά τα λέγαμε τηλεοπτικά, θα μας είχανε φάει. Θα πρέπει να υπάρχει κι ένα μέτρο στο διαδίκτυο για όλα αυτά που λέγονται».

Από την πλευρά της η Super Κική απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου με αιχμηρό τρόπο, απαιτώντας να της ζητήσει συγγνώμη για το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Alpha.

Η ίδια καταφέρθηκε και εναντίον της Ναταλί Κάκκαβα για την ανάρτηση που έκανε όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θα έπρεπε να υπάρχει ΕΣΡ και στο διαδίκτυο.
 
«Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ό,τι λέτε να σας γυρνάει μπούμερανγκ! Η Κάκκαβα που έβαλε και σε post την έδιωξαν από Αντιδήμαρχο Σαρωνικού με άπειρες καταγγελίες απ’ τους προέδρους του ΚΑΠΗ για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς όλους! Και τώρα μιλάει για χιουμοριστική εκπομπή μήπως καταφέρει και ξανά κάνει καριέρα.

Η δε Καινούργιου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή μου. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια τι είναι;

Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για το πιο άτοπο ρεπορτάζ που κάνεις εδώ και χρόνια με εμένα!» έγραψε η Super Κική, υπονοώντας ότι έκανε… χιούμορ και ότι δεν κυριολεκτούσε.